Dok palača tvrdi da ga je iskoristila, ruska ljepotica želi pred sudom dokazati da je malezijski kralj otac njenog djeteta

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon razvoda, ruska ljepotica Oksana Voevodina ne odustaje od toga da bivši kralj Malezije, sultan Muhammad V prizna njihovog sina, Ismaila Leona. Odlučila ga je izvesti i pred sud u Moskvi. 

Navodno, sultan ne želi priznati da je on otaca djetata, pa Oksana želi da ga sudac natjera na DNA test, pišu britanski mediji. 

https://www.instagram.com/p/B1_J2PpCbGi/

 – Ne trebam ništa dokazivati nikome jer Leon je njegov sin, rođen u braku i bio je planirano i željeno dijete. Izgleda baš poput svog oca i ima azijatske crte lica. Volim ga najviše na svijetu i jako sam ponosna na njega – izjavila je Oksana za MailOnline Oksana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti