Angelina Jolie: Imala je usamljeno i traumatično djetinjstvo

Piše: Redakcija

AFP

Dadilja Krisann Morel, koja je glumicu Angelinu Jolie čuvala dok je bila dijete, za medije je progovorila o tome kakve su bile prve godine odrastanja glumice. Usto, pozvala ju je te 2016. godine da okonča rat s bivšim partnerom Bradom Pittom kojeg, kako je rekla dadilja, maltretira koristeći djecu kao oružje. Morel je medijima ispričala da je isto to radila i Angelinina majka Marcheline Bertrand njezinom ocu Jonu Voightu.

AFP

– Odlučila sam progovoriti jer želim poslati Angelini poruku, do nje mi je jako stalo. Želim joj reći da ne tjera Brada iz života svoje djece. Da ih ne koristi kao oružje u razvodu, da ne radi od muža čudovište – ispričala je medijima dadilja. Dodala je da je to sve radila Angelinina majka.

– Kao rezultat si imala usamljeno i traumatično djetinjstvo-

Angelinu i njenog brata Jamesa odgajale su dadilje, a poznata glumica zbog svega je bila problematično dijete. Na kraju više Marcheline nije ni živjela u istom stanu u kojem je živjela Angelina. Kćerku je navodno bila u stanu sa svojih šest dadilja.

AFP

– Jedna bi je stavljala spavati, a druga bi je budila ujutro.

Dadilja je svjedočila užasnim odnosima u tom domu pa je otkrila i da su na kraju Angelina i James bili protiv svog oca jer ih je majka uspjela protiv njega okrenuti. Godinama kasnije Jolie je s ocem izgladila odnose, no nikad mu nije do kraja oprostila što je zbog druge žene ostavio njenu majku.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti