Partner ju je ostavio trudnu, kćerku je priznao drugi suprug, a danas priznaje: Prvi put u životu imam osjećaj da pored sebe imam pravog partnera

Piše: Redakcija

S Flaviom Heidi ima kćerku Leni

Prvi put u životu imam osjećaj da pored sebe imam pravog partnera – nahvalila je supruga Toma Kaulitza, bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena Heidi Klum za „Us Weekly“. Da joj brak itekako prija, pokazao je njen široki osmijeh kad su se zajedno pojavili na crvenom tepihu „Angel“ bala održanog početkom sedmice u New Yorku. Njenu izjavu neki tumače i kao kritiku na račun bivših partnera s kojima je bila. Heidi se prije Toma udavala dva puta; s frizerom Ricom Pipinom u braku je provela od 1997., do 2002. godine, dok je s britanskim pjevačem Sealom u braku bila od 2005., do 2014. godine. Sa Sealom ima i četvero djece; kćerku Lou, i sinove Henryja i Johana. Prije nego što se udala za toma, Heidi je kratko bila u vezi s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom. No, veza zbog koje je dospjela u medijsku žižu bila je s nekadašnjim direktorom u Formuli 1 Flaviom Briatoreom, s kojim ima kćerku Leni, danas tinejdžerku. Otac i kćerka se tek posljednjih godina zbližavaju i grade odnos – roditelj-dijete.

Ubrzo nakon što je ostala trudna s Flaviom, te obznanila da čeka dijete, veza im je pukla. Nakon raskida počela je vezu sa Sealom, tokom koje je na svijet došla i kćerkica Leni. U njujorškoj bolnici 2014.godine kad ju je rađala, uz nju je bio Seal. I dok su svjetski mediji pokušali istražiti odnos Heidi i Flavia, Heidi je odlučila prekinuti nagađanja, kratko priznavši da Flavio ne učestvuje u djevojčicinom životu, i da je njen otac Seal.

Klum i Seal su se zaručili u decembru 2004.godine na glečerima u Whistleru, u britanskoj Kolumbiji., a vjenčali 10. maja 2005. godine u Meksiku. Tokom braka su dobili troje djece, Heidi je u novembru 2009., oficijelno uzela Sealovo prezime te se počela predstavljati kao Heidi Samuel. Ubrzo nakon toga u decembru 2009., Seal je usvojio Leni, te je djevojčicino prezime i danas Leni Samuel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti