Bila je jedna od najpopularnijih: Bebi Dol u ozbiljnim finansijskim problemima?

Piše: Redakcija

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Nije tajna da je  pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, bila jedna od najvećih regionalnih zvijezda. Ona je 80-ih imala nastupe i izvan granica Jugoslavije, a u Parizu su joj nudili izdavački ugovor. Bebi Dol je vrhunac svoje karijere doživjela 1991. godine, kada je predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu s pjesmom “Brazil”, no danas rijetko nastupa.

Ako je suditi po onome što pišu srbijanski mediji, Bebi danas živi daleko od slave iz tog perioda. Naime, ona se, navodno, suočava s ozbiljnim finansijskim problemima zbog kojih je morala da napusti stan na Vračaru. Bebi, navodno, posljednja četiri mjeseca nije platila režije i stanarinu, a izvor blizak pjevačici je za srbijanske medije rekao da je pjevačica zbog toga pobjegla iz stana jer joj je bilo neugodno da vlasniku kaže da nema novca. Upravo su finansijski problemi, ako je suditi po onome što je rekao izvor, razlog zbog kojeg se Bebi odlučila da prethodnih godina učestvuje u reality programima. No, čini se da joj ni oni u tom smislu nisu previše pomogli. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti