Neki uskoro postaju roditelji: Poznati parovi koji žive na odvojenim adresama

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Odvojeni život postaje sve popularniji za ljude svih dobi, u svim vrstama odnosa. Još 2011. godine istraživanje je pokazalo da između 7700 odraslih osoba u Wisconsinu, starosti 50 i više godina, 39 posto parova živi odvojeno. Nedavnih istraživanja o broju takvih parova nema ali se, zahvaljujući poznatim parovima, o tome puno priča. 

Kada je glumica Gwyneth Paltrow otkrila da ona i njen suprug žive odvojeno, dijeleći svoje vrijeme između zajedničkog doma i odvojenih kuća, mnogi su pokazali skepticizam, pitajući se ubija li to intimnost između parova. Ova glumica izjavila je za „The Sunday Times“ da je istina drugačija, i da živjeti odvojeno njoj i suprugu pomaže da zadrže vlastiti identitet.

Najpoznatija plus size ljepotica, Ashley Graham i njen odabranik James Ervin, trenutno iščekuju prvo dijete, ali ni to nije razlog zbog kojeg bi se skrasili u zajedničkom domu. Ona živi i radi u New Yorku, on na Zapadnoj obali, u Los Angelesu, a ljubavnu su romansu započeli prije dugih devet godina.

Američka glumica Kaley Cuoco udala se prošle godine u junu za svog partnera Karla Cooka, no par još uvijek živi na dvije adrese. Ona u svom domu, a on u svom stanu.

Zbog gustog poslovnog rasporeda supružnici Claire Danes i Haugh Dancy jedno su vrijeme živjeti na potpuno drugim stranama zemlje. Dok je ona snimala nekoliko sezona serije u Južnoj Karolini, Hugh je radio i živio u New Yorku. Nakon razdvojenosti, čim je Claire završila sa snimanjem, vratila se u New York i započela život sa suprugom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti