Justin i Jessica: Šta će nakon neprijatne scene sada biti s njihovim brakom?

Piše: Redakcija

Fotografija na kojoj Justin Timberlake (38) u jednom baru u New Orleansu za ruke drži kolegicu Alishu Wainwright (30) obišla je svijet. Alisha je, kazali su očevici u baru bila u pijanom stanju,dok je za to vrijeme Justinova supruga Jessica Biel (37) sjedila kući u Los Angelesu i brinula se o njihovom četverogodišnjem sinu Silasu. Insajder, koji je prisustvovao događaju u baru, ispričao je za „Eonline“, što je prenijela i njemačka „Gala“ da je scena potpuno bezopasna.

„Scena gdje on drugu ženu drži za ruku nije primjerena i svaka supruga bi se osjećala čudno da to vidi, međutim, scena je istovremeno i bezopasna, glumica je bila u vidno pijanom stanju, tebala joj je pomoć da se pridrži“ – kazao je izvor.

No, ovdje se priča ne završava, navodno je Justin svjestan šta ovo može značiti, i osjeća se loše zbog te večeri. Porodica mu je važna, s Jessicom je u braku od 2012.godine, važe za skladan par, čiji brak ne potresaju turbulencije. Justin se, pišu mediji, već vratio na set, gdje nastavlja snimanje novog filma “Palmer” u kojem Alisha Wainwright igra njegovu djevojku. Da li će se iskrice ponovo upaliti, pratit će paparazzi sigurno narednih dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti