Kćerka princa Andrewa se stidi i plače: Dogovarala je pogubni intervju u kojem je govorio o seksualnom skandalu

Piše: Redakcija

Princ Andrew, vojvoda od Yorka 

Kraljica Elizabetha ga je zbog skandala u koji je zbog navodnog seksualnog odnosa sa maloljetnicom i prijateljstva s osuđenim pedofilom Jeffreyem Epsteinom, koji se prije nekoliko mjeseci ubio u zatvorskoj ćeliji u New Yorku, razriješila svih kraljevskih dužnosti. Dugo se spekuliralo kako su na skandal princa Andrewa reagirale njegove kćerke, princeze Eugenia i Beatrice. Sudeći prema posljednjim fotografijama, Beatrice ga je prije nekoliko dana posjetila zajedno sa zaručnikom Edoardom Mapellijem Mozziem, na njegovom imanju u Windsoru.

Kako piše „Daily Mail“ razgovor je očito bio dug, jer su se na imanju zadržali nekoliko sati. Na izlasku, Beatrice je paparazzima uputila i osmijeh, no, čini se da je to ipak bio kiseli smješak za lošu igru joju je odigrala posljednjih dana. Navodno, princeza je u suzama jer je imala ključnu ulogu u dogovaranju intervjua njenog oca za BBC, koji mu je nanio toliko štete da danas mnogi vjeruju kako Virginia Roberts ne laže kada kaže da je sa 17 godina imala seksualne odnose s princom Andrewom, i da je susret sredio njegov prijatelj Jeffrey Epstein, koji joj je sutradan isplatio 10.000 dolara.

Princ je navode negirao, ali je zbog velikog pritiska javnosti zbog njegove povezanosti s Epsteinom koji je u Americi optužen za prodaju i tjeranje maloljetnica na prostituciju, u Buckinghamskoj palači dao veliki intervju za BBC. Njegovi savjetnici za medije su mu sugerirali da to ne čini, nije ih poslušao.

Princ Andrew sa, tada, maloljetnom Virginiom

Otok Little St. Jones na kojem je Epstein organizirao intimne susrete djevojaka sa poznatim i imućnim muškarcima

Princ Andrew sa bivšom suprugom Sarah Ferguson

Intervju za BBC je dao u Buckinghamskoj palači

Bio je nevješt i samo šest posto gledatelja mu je povjerovalo u ono što govori. No, kako je uopće došlo do toga da se o skandalu princ uopće izjašnjava putem medija?

Navodno je njegova kćerka Beatrice imala značajnu ulogu, zbog čega danas, zbog loših kritika na račun njenog oca, konstantno plače. Razlog Beatriceine krize i suza nije samo skandal oko očeve umiješanosti u Epsteinove mahinacije, te napuštanje njegovih kraljevskih dužnosti, već i osjećaj krivnje. Princeza Beatrice se stidi, pišu engleski mediji, jer je igrala ključnu ulogu u realizaciji intervua za BBC. Budući da je njena majka, prinčeva bivša supruga, Sarah Ferguson (59) u to vrijeme bila u inozemstvu, tri dana prije snimanja Beatrice se sa reporterkom Emily Maitlis i starijim članom TV tima sastala u palači kako bi razgovarali o procesu stvaranja intervjua. Beatrice je umjesto majke vodila razgovore s TV timom, isprva puna sumnje da je televizijski intervju koji se neminovno bavio privatnim životom njenog oca, uopće dobra ideja.

Princeza Beatrice je snimljena kako napušta očevo imanje u Windsoru

– Postavljala je mnoga važna pitanja i sumnjala je – kaže insajder za “Mail on Sunday”. Međutim, na kraju sastanka bila je uvjerena da princ Andrew nema drugog izbora nego da govori i odgovori na pitanja vezana o Jeffreyju Epsteinu.

No, magazin dalje navodi kako se Beatrice srami što nije učinila više da zaustavi intervju, posebno zato što baca još veću sjenu na njeno nadolazeće vjenčanje, međutim, ovakvu kontataciju insajder smatra prejakom i naglašava kako otac ne može kriviti Beatrice za ono što se dogodilo. Na kraju su mozak operacije za pristanak na intervju, u kojem je prvi put progovorio i o optužbama da je imao seksualne odnose s maloljetnicom, bio njegov tadašnji privatni tajnik.

Pročitajte još