Ovako je Milan Popović govorio za Azru: Spor se vodi jer želim da sa sinom provodim vremena koliko i Severina

Piše: Redakcija

Sutkinja Tea Golubov jutros je donijela privremenu mjeru i odlučila da sin Severine Kojić i Milana Popovića, Aleksandar,  živi s ocem koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Tu informaciju je potvrdio pjevačicin advokat Mate Matić, a prenosi Index.hr. Izricanju presude nisu prisustvovali ni Severina ni Milan. Kako je otkrio advokat, Severina bi već danas do 20 sati trebala predati sina ocu.   Ovim je donekle zatvoreno jedno poglavlje sudske borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom. 

Prije nekoliko mjeseci Milan Popović je govorio za “Azru” o odnosu sa Severinom, ali zbog čega ne odustaje od spora. 

– Vjerovali ili ne, ono zbog čega se vodi naš spor jeste moja želja da sa sinom provodim jednako vremena koliko i njegova majka, te, kada je majka spriječena da bude s njim, da mi dozvoli da ja tada brinem o njemu – naveo je i dodao  se hrvatska pjevačica zapravo u cijeloj situaciji inati.

– To je inat povrijeđene ostavljene žene. Po meni inat bi trebao da bude kažnjiv po zakonu, sankcija bi trebala da bude privremeno oduzimanje djeteta od roditelja koji se inati i davanje na skrb drugom roditelju.

Pročitajte još