Davor Šuker je bio lud za njom, a zbog zaručničkog prstena umalo se ugušila

Piše: Redakcija

Veza Ane Obregon i Davora Šukera trajala je tri godine. Španska voditeljica i glumica očarala je 12 godina mlađeg fudbalera, koji je zbog ljubavi prema njoj ostavio advokaticu. Bili su ludo zaljubljeni, no problem je bio što Ana nije htjela stati s njim pred oplar i živjeti u Engleskoj. Mladi Šuker ju je čak i zaprosio, ali sve se ubrzo pretvorilo u veliki haos.

View this post on Instagram

Ha sido un honor aportar mi granito de arena en esta maravillosa iniciativa de Bristol-Mayers SQuibb en la lucha contra el cancer de pulmón . DESEOS DE TODO PULMON . Queremos Concienciar a los ciudadanos , apoyar a los héroes que luchan cada día en esta batalla y reclamar al gobierno español (cuando tengamos) que dejen de despilfarrar nuestro dinero e inviertan en investigación para salvar las vidas de todos los españoles que caen enfermos ( 300000 cada año). Ha sido una mañana intensa de emociones y solo puedo agradecer a Bristol -Meyers por la iniciativa y su donación de 10 euros por cada vela de los deseos, a las asociaciones @aeacap y GECP, y a todos los que habéis participado . Espero que algún día estas acciones no sean necesarias 🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

– Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti?  Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapao u grlu – izjavila je Ana prije nekoliko godina, koja je uprkos prekidu s Davorom ostala u dobrim odnosima.

– S Anom sam ostao prijatelj i često se čujemo pa i vidimo. Sada čak razmišljamo da zajedno u Hrvatskoj lansiramo neke njene sapunice koje su izuzetno popularne u Španiji, a vidim da taj žanr ide i kod nas – izjavio je za Sportske novosti.

https://www.instagram.com/p/B4UvJAeoF8U/

Nakon prekida Ana je nastavila karijeru novinarke i voditeljice tabloidnih emisija, a očito je jako voljela nogometaše jer su je u jednom trenutku povezivali i s Davidom Beckhamom. Bijesna Victoria Beckham navodno ju je nazvala “gerijatrijskom Barbie”, no i ona i fudbaler demantirali su bilo kakvu povezanost.

Ana je sarađivala s Jeffreyjem Epsteinom, američkim milijarderom koji se ubio u zatvorskoj ćeliji jer je bio optužen za stvaranje i vođenje pedofilskog lanca i podvođenja maloljetnica. Jedna od kloijentica bila je upravo ona u konzultantskog kompaniji koju je angažirala kako bi vratila milione koje je njen otac izgubio zbog loših investicija.

Ana Obregon fotografirala se za Playboy sa 62 godine, a u posljednje vrijeme prolazi kroz najteži period u životu. Naime, njen 27-godišnji sin Alex Lequio obolio je od raka te se liječi i u SAD-u.

– Sve je stvar stava i to će razumjeti svako ko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku porodice i prijatelja, a moja majka je nevjerojatna žena. Ako je ikad vidite da je loše raspoložena javite mi jer i ja želim vidjeti kako to izgleda – rekao je njen sin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti