Nisu samo Kim i Kanye: Ove zvijezde postali su roditelji uz pomoć surogat majke

Piše: Redakcija

Svjetski mediji najviše su pisali o surogat majci koja je na svijet donijela dvoje djece Kim Kardashian i Kanye West, no u svijetu postoje mnogi parovi koji su postali roditelji upravo na taj način. Mi smo pronašli najpoznatije zvijezde koje su upravo na taj način postali roditelji.

Kim Kardashian i Kanye West

Kanye i Kim su svoje treće dijete Chicago i četvrto Psalma dobili uz pomoć surogat majke.

– Jako smo zahvalni na našoj surogat mami koja nam je omogućila ostvarenje snova s najvećim mogućim darom koji smo mogli dobiti – napisala je Kim 2018. nakon rođenja kćerkice Chicago.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Marion Loretta Elwell i Tabitha Hodge, kćerkice Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka, su na svijet došle uz pomoć surogat majke u junu 2009. godine.

Neil Patrick Harris i David Burtka

Neil i David imaju osmogodišnje blizance, Gideona Scotta i Harper Grace, a dobili su ih uz pomoć surogat majke i donatora.

– Našli smo donatora jajašca anonimno koristeći presmiješan proces listanja kroz razne profile, a onda i nevjerojatnu surogat majku koja je već pomagala homoseksualnim parovima i ranije – rekao je Harris u jednom intervjuu.

Jimmy Fallon

 – Pokušali smo i ranije, ali jednostavno nije išlo. To je zaista depresivno i teško – rekao je jednom Jimmy Fallon, sada tata dvije kćerkice, Frances Cole i Winnie Rose obje rođene uz pomoć surogat mame 2013. godine.

Nicole Kidman i Keith Urban

Country zvijezda i holivudska glumica imaju dvoje djece Sunday Rose, koju je rodila Nicole i Faith Margaret, koja je na svijet došla uz pomoć surogat majke. Kidman i s bivšim suprugom Tomom Cruiseom ima dvoje djece koje su usvojili, Isabellu i Connora. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti