Nije krila: Žena u koju je Angelina Jolie bila ludo zaljubljena

Piše: Redakcija

AFP

Poznata glumica Angelina Jolie nikada nije krila da voli i žene, a jedna glumica je u potpunosti osvojila njeno srce. Riječ je o Jenny Shimizu koju je Angelina upoznala na snimanju filma “Foxfire”. Bilo je to 90-ih godina, a Angelina je tada priznala da se u Jenny zaljubila čim ju je upoznala. 

– Zaljubila sam se čim sam je ugledala. Pomislila sam da je sjajna – rekla je Angelina, između ostalog, u intervjuu koji je dala 1997. godine.

No, to svakako nije sve. Naime, Angelina je priznala da je htjela da se odmah vjenča s Jenny ali ju je spriječilo to što je bila u braku s Jonnyjem Lee Millerom.

– Iznenadilo me je što sam odjednom prema ženi osjetila ono što sam, do tada, osjećala prema muškarcima – rekla je Angelina. 

https://www.instagram.com/p/B0z_yK_CglD/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti