Larisa Cerić: Moj vodič kroz kulturu

Piše: Redakcija

Šampionka u judou Larisa Cerić preporučila nam je svoje omiljene knjige i filmove, te otkrila kakvu muziku voli, ali i kojem događaju se posebno raduje. 

 FILM

Inače sam neko ko uživa kada gleda filmove i odgledala sam ih stvarno puno. Posljednji koji sam gledala je „Murder Mystery“, film u kojem glavne uloge igraju Adam Sandler i Jennifer Aniston. Film govori o policajcu iz New Yorka i njegovoj ženi koji odlaze na putovanje kako bi oživjeli svoj brak, a završavaju kao optuženi za ubistvo milijardera.

 MUZIKA

Volim da slušam sve muzičke žanrove, a u posljednje vrijeme često slušam grupu S.A.R.S. Jako mi se sviđa njihov stil i upravo zbog toga bih ih preporučila svima.

 SERIJA

Uglavnom navečer, kada dođem kući, volim da pustim neku seriju. Trenutno na Netflixu pratim dvije, „The Blacklist“ koja govori o agentima FBI-a koji pokušavaju shvatiti zašto se saradnik nekih od najtraženijih kriminalaca predao i pristao im pomoći u zamjenu za saradnju s novom agenticom s kojom, naizgled, nema nikakve veze. Druga serija, koju sam odnedavno počela da gledam ispočetka, je „Friends“.

 KNJIGA

Knjiga koju bih zaista preporučila je „Bilježnica“ autora Nicholasa Sparkasa. Riječ je o djelu koje govori o svevremenskoj ljubavi između Noaha i Allie. Naime, dvadesetdevetogodišnja Allie treba se udati za bogatog advokata, ali ne prestaje misliti na čovjeka koji joj je prije mnogo godina ukrao srce. Njihova ljubav i nakon duže od decenije razdvojenosti nije izgubljena.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti