Berguzar je prvo krila trudnoću, a sada je na sedmom nebu zbog dolaska drugog djeteta

Piše: Redakcija

Turske glumačke zvijezde i bračni par Bergzar Korel (36) i Halit Ergenc (49) na sedmom su nebu. Uživaju u blaženom stanju i iščekuju dolazak na svijet svog drugog djeteta. Za razliku od prvih mjeseci trudnoće kada je Berguzar od paparazza velikom torbom skrivala stomak, i krila trudnoću, u visokom stadijumu rado pozira fotoreporterima. Krajem ljeta, nakon što su turski mediji objavili da glumica čeka drugo dijete, Berguzar je potvrdila lijepu vijest.

-Kao što ste mogli pročitati u vijestima, Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo se na lijepim željama – kazala je veselo novinarima, koji je prate u stopu. Termin porođaja je proljeće.

View this post on Instagram

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti el ele alışveriş turunda 💑🤝 Bir pırlanta firmasının yeni reklam filmiyle sevenlerinin gönüllerine bir kez daha taht kuran oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Kanyon AVM'de objektiflerimize yansıdı Çift baş başa yemek yedikten sonra, uzun süre mağazaları dolaşarak alışveriş yaptılar. Alışveriş sonrası bir kafede kahve içen çift daha sonra Kanyon Alışveriş Merkezi'nden ayrıldılar. ____________________________________ (Elleriniz sonsuza dek birbirine kenetli kalsın 🙏🙏) #bergüzarkorel #halitergenç #kanuni #sultansüleyman #muhteşemyüzyıl #muhtesemsüleyman #doğalllık #güzellik #tatlılık #love #angel #beatiful #feride #cevdet #hakimehanım #prenses #başarı #binbirgece #onur #şehrazat #karadayı #aşk #tutku #mutluluk #WoundedLove #vatanımsensin

A post shared by BergüzarKorelHalitErgençFan (@berguzarhalitfan) on

Ljubav između dvoje glumaca planula je na setu serije “1001 noć”, u kojoj je Berguzar igrala lik Šeherzade, a Halit, Onura. Malo ko je znao da ljubavne iskrice među njima gore i nakon što se kamere ugase,što je i razumljivo, budući da je Halit tada još uvijek bio u braku sa glumicom Gizem Soysaldı. Brak je pukao, a Halit i Berguzar su se vjenčali, te su ubrzo dobili sina Alija, koji danas ima devet godina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti