Djevojka Keanu Reevsa odgovorila kritičarima zašto njeguje imidž sijede kose

Piše: Redakcija

Kada je prije mjesec na LACMA Art and Film Gala događaju  u Los Angelesu glumac Keanu Reeves došao u društvu svoje djevojke Alexandre Grant, što je bilo i njegovo prvo pojavljivanje s nekom ženom posljednjih godina, odmah su društvenim mrežama počeli kružiti komentari kako Alexandra nije dovoljno dobar izbor za holivudskog superstara. Mnogi su vjerovatno očekivali da će Keanu za partnericu birati neku holivudsku ljepoticu, no, Keanu, nikada nije bio tipičan holivudski muškarac, pa je tako pustio da srce bira i izvan tvornice snova. Mnogima je za oko zapala i Alexandrina sijeda kosa, o kojoj je ona tek prije nekoliko dana progovorila na društvenim mrežama. 

– Osijedila sam mnogo prije vremena, u dvadesetima, i farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane “plava”… Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života – napisala je i naglasila: “Ako žene stradaju od nametnutnih standarda lepote, haje da razgovaramo o tim standardima –napisala je Alexandra koja za život zarađuje kao umjetnica, bavi se slikarstvom, crtanjem, snimanjem videa.

Otkrila je kako ju je s keanom prije desetak godina spojio posao.

-Provodimo mnogo vremena zajedno i mnogo razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti – ispričala je u intervjuu za W Magazin.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti