Očigledno je da je Justin malo više popio, ali Jessica vjeruje da je nije prevario

Piše: Redakcija

Justin Timberlake nedavno je snimljen kako se drži za ruku kolegicu Alishu Wainwright, dok je ona viđena kako dodiruje koljeno pjevača koji je u braku s holivudskom zvijezdom Jessicom Biel. Par je snimljen kako razgovaraju i piju u jednom baru u New Orleansu na pauzi od snimanja filma “Palmer” u kojem glume ljubavnike. U svjetskim medijima se odmah pojavila vijest da je Justin prevario suprugu Jessicu Biel. 

Ubrzo se oglasio i Justin koji se javno izvinio supruzi, i to putem Instagrama.

– Inače se držim što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice mislim da je važno da se oglasim oko nedavnih nagađanja koja su povrijedila osobe koje volim. Prije nekoliko sedmica loše sam prosudio, ali odmah ću kazati – ništa se nije dogodilo između moje kolegice i mene. Tu večer sam popio previše i žao mi je zbog načina na koji sam se ponašao, trebao sam znati bolje. To nije primjer koji želim pokazati svom sinu. Izvinjavam se svojoj divnoj ženi i porodici jer sam im priuštio ovu sramotnu situaciju i fokusiran sam na to da budem što bolji muž i otac. Ovo nije bilo to. Jako sam uzbuđen što radim na filmu “Palmer”, radujem se nastavku i uzbuđen sam što će ga ljudi vidjeti – napisao je. 

No, sada je izvor blizak paru za magazin “People” otkrio i nove informacije. 

– Očigledno je da je Justin ovaj put malo previše popio, ali Jessica vjeruje da ju nije prevario. Porodica je njoj najvažnija na svijetu i daje sve kako bi bila najbolja majka na svijetu. Nikada ne bi razorila porodicu zbog nečeg poput ovog – rekao je izvor i dodao da se je u redu što se Justin izvinio, ali je pravi posao morao odrađivati iza četiri zida. 

 

Pročitajte još