Svadbena zvona: Poznati parovi koji su uplovili u bračne vode ove godine

Piše: Redakcija

Ljubav je obilježila i ovu godinu. Mnogi poznati parovi u 2019. izgovorili su sudbonosno “da” i započeli ispisivati nove stranice u svom životu.  Svoj veliki dan neki od njih odradili su u glamuroznom stilu, dok su neki ipak odlučili taj trenutak obilježiti intimnom ceremonijom.

Jedno od najiščekivanijih i najromantičnijih vjenčanja ove godine upriličeno je u Zenici. Bh. atletski as Amel Tuka i njegova zaručnica, diplomirana pravnica Amina Pivić na vječnu ljubav zakleli su se u oktobru.

Foto: Torlak Weddings

Sudbonosno “da” u oktobru su izgovorili i bh. interpretatorka sevdaha i diplomirana arhitektica Alma Subašić i poznati bh. glumac Armin Omerović. Alma i Armin su se vjenčali nakon pet godina veze.

Jedno od najprepoznatljivijih tv lica, voditeljica N1 televizije, Emela Burdžović i njen izabranik Damir Slipičević vjenčali su se prošle sedmice. Emela je tri godine nakon razvoda, pronašla novu ljubav, a iako se tome nije nadala, u njen život ušao Damir, koji je učinio sretnom ženom.ž

U bračne vode uplovila je još jedna voditeljica N1 televizije. Samo dan prije svoje kolegice, na ludi kamen je stala i Naida Kundurović. 

Fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Duljević, dugogodišnju vezu s djevojkom Sarom krunisao je brakom u augustu.

Nekadašnji bh. fudbalski reprezentativac Anel Hadžić i njegova izabranica Alma ovog ljeta zakleli su se na vječnu ljubav na raskošnoj ceremoniji u Sarajevu.

View this post on Instagram

Ti si smisao zivota❤️

A post shared by Anel Hadzic Official (@anel_h1989) on

Pročitajte još