Godina u kojoj su stavili tačku na svoju ljubav: Slavni parovi koji su se razveli u 2019.

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kraj godine je vrijeme kada se sumiraju utisci, a 2019. su obilježila raskošna vjenčanja poznatih parova na bh. i svjetskoj sceni, no nažalost nisu izostali ni razvodi. 

Poznati turski glumac Özcan Deniz ovog ljeta razveo se od svoje 20 godina mlađe supruge Feyze Atkan, nakon samo 15 mjeseci braka. Mediji su prenijeli da postoje dva razloga za donošenje ove odluke.  Jedan od njih je, navodno, činjenica da je mlada Feyza nekontrolirano trošila novac koji je glumac zarađivao, a mediji prenose i to da joj glumac zamjera jer nije ispunjavala majčinske družnosti. 

Ove godine službeno su se razišli i slavna pjevačica Ferige i glumc Josh Duhamel. Ovaj par prekinuo je vezu još 2017., no tek sada su to prekinuli i zakonski.

Martina Saira Keškić, direktorica i suvlasnica sarajevske firme „SEE Contact“, i naš proslavljeni fudbaler Zlatan Muslimović više nisu zajedno. Spekulacije o njihovom raskidu javile su se krajem ovog ljeta samo četiri mjeseca nakon što je Martina rodila njihovo drugo dijete, sina Zena. Martina Saira, ovu informaciju za “Azru” potvrdila je krajem prošlog mjeseca.

https://www.instagram.com/p/BdZ23zvHbE0/

Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač kompanije “Amazon”, Jeff Bezos  se nakon 25 godina razveo od supruge Mackenzi s kojom ima četvero djece, a sve to zbog voditeljice vremenske prognoze Lauren Sanchez.

 
Prije nekoliko mjeseci, nakon sedam godina braka tačku na svoju ljubav stavili su i  poznata pjevačica Anabela Bukva i i Andrej Atijas. 

Poznati glumac Justin Hartley i njegova supruga, glumica Chrishell Stause Hartley razveli su se nakon dvije godine braka. Prema zvaničnim dokumentima razveli su se još u julu ove godine, a izvor blizak paru je nedavno medijima otkrio da su ih razdvojile nepremostive razlike. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti