Prijateljica princa Charlesa izvrijeđala Meghan: Očito je da nije uspješna glumica, a nije se snašla ni u novoj ulozi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Američka glumica Stefanie Powers koja je bliska je prijateljica princa Charlesa u nedavnom intervjuu za “The Daily Beast” nije štedjela članove najpoznatije kraljevske porodice na svijetu. Tako se prva na udaru našla jedna od kraljevskih snaha, Meghan Markle. 

– Ona želi biti zvijezda, no to nije njena uloga. Njen je posao biti Harryjeva supruga, a ne da mijenja kraljevsku dinamiku – rekla je Stefanie i dodala:

– Ti naslovi da se tim brakom spojila holivudska i britanska elita. Ona je imala samo ulogu u seriji. Molim vas, očito je da nije uspješna glumica, a nije se snašla ni u novoj ulozi. Grace Kelly je bila holivudska elita koja je ušla u kraljevsku kada se udala za princa Rainiera, a ne Meghan. Princ Andrew je glup. I on i princ Harry imaju zajedničko to da prave budale od sebe. 

Foto: AFP

Spomenula je i Kate Middleton te istakla kako je ona besprijekorna te da ne griješi, dok je izrazila i veliku ljubav i poštovanje premaprincezi Anne, jedinoj kćerki kraljice i princa Philipa.

– Ona je kćerka svoje majke, potpuno predana onome šta radi. Ona ne pravi cirkus od svog života svaki put kad izađe. Ona je predivna, ali i pomalo nestašna – rekla je te iznijela i mišljenje o svom prijatelju, princu Charlesu. 

Foto: AFP

– On je vrlo obrazovana osoba na mnogim područjima. Snažno osjeća stvari o kojima ne smije govoriti zbog svog položaja. Mislim da zaslužuje mnogo više kredita nego što dobija. Divan je i duhovit. Mislim da je opći utisak o njemu loš zbog princeze Diane – palac gore za nju, palac dolje za njega. To je ono što javnost radi, donosi crno-bijele zaključke, a da ništa ne zna. Javnost ne zna kko je Charles. On će biti dobar kralj usprkos činjenici da vjeorvatno ne želi taj položaj, no tko zna. Kraljica je izvanredna, trebat će je znati dostići ili nadmašiti – zaključila je glumica. 

Pročitajte još