Amra Mujkić, domaćica iz Sarajeva: Promjena zbog koje je zablistala

Piše: Redakcija

Pred objektiv „Azrinog“ fotografa ove sedmice stala je Amra Mujkić, domaćica iz Sarajeva. I nju smo kao i predhodne naše dame prepustili u ruke tima profesionalaca, Ajle Koso iz „Deborah Milano BiH“ i Dervišu Hodžiću iz studija „Drama“, koji su istakli njenu već ženstvenu stranu, a dok se za njene odjevne predmete pobrinuo Gerry Weber. Na kraju dana Amra nije krila zadovoljstvo zbog dana iz snova koji smo za nju pripremili.

Lična karta:

Datum rođenja: 27.11.1970.

Visina: 166

Težina: 83

Konfekcijski broj: 44

Obuća: 39

 

Organizatori snimanja:

Aldina Zaimović

Foto: Mevludin Kadrić

Make-up: Ajla koso za „Deborah Milano BiH“

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“

 

Savršena kombinacija

Styling: Gerry Weber

Obuća: Solo

Amru za naš makeover prijavila je sestra Samra, s kojom je gotovo svakodnevno zajedno, no, i pored toga Samra je odlučila učiniti nešto lijepo i novo za svoju sestru. Amra je posvećena majka dvojice sinova i supruga, te sve slobodno vrijeme posvećuje njima. Uživa u kuhanju kako za svoju porodicu tako i za malu raju u jednom od sarajevskih vrtića. Do sada se nije bavila modom i modnim trendovima, te priznaje kako je ovo za nju bilo divno iskustvo i da je jako zadovoljna komadima koje smo za nju izabrali.

Spremna za izlazak

Srećom, danas moda dopušta svakojake kombinacije i stilove oblačenja, a granice su se pomjerile tako daleko da nas za neke kombinacije ne sprečavaju ni vrijeme niti godine. Crvenu suknju A kroja ispod koljena uz malo širu košulju možete kombinirati kako za dnevne tako i za večernje izlaske. 

Styling: Gerry Weber

Obuća: Solo

Poslovna elegancija

Plemenita boja poput smeđe idealna je za poslovnu komunikaciju i čini da zaposlenik u ovoj boji odjela percipira kao ozbiljna osoba. No, treba paziti da ovim komadima dodate detalje neke druge boje kao što smo mi to učinili prekrasnim crnim cipelama.

Styling: Gerry Weber

Obuća: Solo

Crno je IN

Svaka žena u svom ormaru trebala bi imati komade odjeće u ovoj boji. Lako se kombinira, te uz nekoliko sitnih detalja možete izgledati savršeno u svakom trenutku.

Styling: Gerry Weber

Obuća: Solo

 

Pročitajte još