Ona je zavela brata britanske vojvotkinje: Ko je zapravo Alizée Thevenet

Piše: Redakcija

Mlada Alizée Thevenet prije nešto više od godinu zavela je brata britanske vojvotkinje Kate Middleton, a graciozna plavuša ovih dana zajedno s cijelom porodicom svog budućeg supruga uživa na Karibima. Ona, poput većine šarmantnih Francuskinja njeguje nenametljiv, decentan stil koji slavi prirodnu ljepotu. Time je očito zavela tri godine starijeg Britanca Jamesa Middletona.

Alizée Thevenet i mlađi brat vojvotkinje Kate Middleton upoznali su se prije nešto više od godinu dana u jednom londonskom baru i brzo postali vrlo ozbiljan par. Zaruke su pale u oktobru, a i prije toga James je svoju voljenu upoznao s porodicom, prijateljima i vodio na kraljevska vjenčanja na koja je bio pozvan.

https://www.instagram.com/p/B5in-fPlhzm/

Ova samozatajna ljepotica bavi se financijama, završila je studij ekonomije u Bruxellesu, a iako je rođena u Francuskoj tokom odrastanja je živjela po cijelom svijetu. Tečno govori materinski francuski, španski i engleski jezik, a neobično ime dodijelio joj je otac koji se u mladosti bavio surfanjem. Alizee je naime izvedenica od Alize – naziva vjetra pogodnog za surfanje.

Pročitajte još