Sudbonosni susret Nenada Kneževića Kneza i supruge Tatjane

Piše: Redakcija

Kada se spomene ime Nenada Kneževića Kneza nemoguće je ne vratiti se u vrijeme najboljih žurki na ovim prostorima. U vrijeme kada se najljepše plesalo uz: „Da’l si ikada mene voljela“, „Mia Bella Signorina“, „Tina bambina“, „Ti si kao magija“…Knezovo lice i energija ne odaju da je ušao u šestu deceniju života. On tako i ne živi, naprotiv. Povoda za razgovor s njim nije manjkalo. Prisjetili smo se njegovih muzičkih početaka, ali i kompromisa koje je pravio u karijeri, razgovarali o odgoju kćerki i sudbonosnom susretu sa ljubavi njegovog života. 

Tatjana i Nenad su se upoznali prije 25 godina na jednom nastupu u Parizu. No, njihova priča nije imala sretan početak. Život ih je razdvojio, Nenad se oženio i dobio dvije kćerke, Tatjana također. Gradili su svoje karijere i vodili živote na suprotnim stranama. Međutim, putevi su im se nakon dvije decenije ponovo ukrstili.

– Nakon Pariza i dvadesetak godina koliko je prošlo od tada, sreli smo se na jednom vjenčanju, sasvim slučajno i to je bio sudbonosan susret – objašnjava Nenad.

Nakon pet godina veze su se vjenčali.

Kompletan intervju čitajte u aktuelnom broju magazina Azra. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti