Aldina Kahriman- Šehić, turizmologinja iz Sarajeva: Kombinacije uz koje sam zablistala

Piše: Redakcija

Zvijezda ovosedmičnog „Azrinog“ makeovera, bila je Aldina Kahriman- Šehić, turizmologinja iz Sarajeva. Kao i predhodne naše dame, Aldinu smo prepustili u ruke tima profesionalaca, make-up artistice Sare Visintin i Derviša Hodžića iz studia „Drama“, koji su istakli njenu već ženstvenu stranu, a za njene odjevne predmete ovoga puta se pobrinuo „Lindex“. Na kraju Aldina nije krila zadovoljstvo zbog dana iz snova koji smo za nju pripremili

 

 

Lična karta:

Datum rođenja: 10.12.1989.

Visina :180

Težina: 75

Konfekcijiski broj:42

Obuća:41

 

Organizatori snimanja:

Aldina Zaimović

Foto: Mevludin Kadrić

Make-up: Sara Visintin

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“

 

Savršena kombinacija

Styling: Lindex

Obuća: Tiffany

 

Naša redovna čitateljka Aldina Kahriman- Šehić, turizmologinja iz Sarajeva, koja trenutno uživa u čarima majčinstva sa svojim jednogodišnjim sinom, nije očekivala da ćemo baš nju izabrati da bude nova učesnica „Azra makeovra“, a naš poziv itekako joj je uljepšao početak nove godine. Prijavila se kako kaže jer voli kada je uređuju i šminkaju. Za Aldinino uljepšavanje nije trebalo mnogo truda, a naš tim vrhunski je odradio zadatak pred kojim se našao ovoga puta.Na kraju snimanja priznala nam je da se odlično provela i da smo joj omogućili dan iz snova.

Haljina za neplanirani večernji izlazak

Svaka žena u ormaru bi trebalo da ima jednu haljinu u tamnijoj boji koju će moći iskoristiti za neplanirani večernji izlazak. Jedna od tih haljina jeste i ova koju smo odabrali za Aldinu, a ona nije krila zadovoljstvo našim odabirom.

Styling: Lindex

Obuća: Tiffany

Malo boje i u toku zime

Maslinasto zelene hlače s dubokim pojasom uz neku svijetlu haljinu odlična su kombinacija u toku zime. Ovaj jednostavni, ali efektni stajling odličan je za neki od poslovnih susreta.

Styling: Lindex

Obuća: Tiffany

 Urbano i moderno

Crno-bijela kombinacije je uvijek u modi. Za Aldinu smo izabrali crni plisirani komplet koji smo kombinirali s jednostavnom bijelom majicom, a sve smo upotpunili simpatičnim cipelama.

Styling: Lindex

Obuća: Tiffany

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti