Neda Arnerić u životu je žalila samo što nema djece

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bubf1D7hFyx/

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom domu na Vračaru. Vijest da je slavna glumica Neda Arnerić prnađena mrtva u svom odmu na Vračaru, pogodila je mnoge. Njeno  beživotno tijelo za  stolom pronašao je njen brat tokom posjete. 

A osim brojnim ulogama u pozorištu te na televiziji i filmu, Neda je bila poznata i po velikoj, pa čak i filmskoj ljubavi s trećim suprugom, doktorom Miloradom Mešterovićem kojeg je upoznala 5. septembra 1981. godine nakon svoje predstave “Mušica”. Par je nakon predstave otišao na večeru, a za nekoliko dana već su počeli živjeti zajedno.

Ubrzo je uslijedilo vjenčanje, a Neda se često u intervjuima šalila kako ni ne zna tačan datum istog, jer su godišnjice slavili na datum kada su se upoznali.

Foto: PIXSELL

 

– Toliko sam sretna što smo izgurali sve zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji – zaključila je o Miloradu glumica koja je pala u depresiju nakon njegove smrti sredinom decembra 2018. godine. Milorad je tada izgubio bitku s teškom bolesti, a javnost je za njegovu smrt saznala tek u januaru 2019. godine, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

Jedino za čime je žalila za života jest činjenica da nije imala djece. 

– Ja sam željela biti majka, ali tako nije išlo, naprosto Bog nije tako htio, ili već sudbina, mislim da sam u prednosti utoliko da nemam šansu. Da puno brinem, što je obavezni dio roditeljstva – izjavila je 2018. godine za IN magazin.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti