Ne iznenadite se ako ih sretnete na stazi

Piše: Redakcija

Mlada pjevačka zvijezda Emir Aličković, frontmend “Lapsus benda”, odmara na Jahorini, dok je bh. fotografkinja Aida Redžepagić i ove zime vjerna Ponijerima

 

Sa sunčanih plaža zvijezde su se ove zime premjestile na hladnu planinu. I kao što znaju izabrati top destinacije tokom tropskih vrućina, ništa manje ukusa nemaju ni kad biraju destinacije za zimski odmor.

Bivša supruga Erosa Ramazzotija, a danas supruga nasljednika modnog carstva Trussardi, Tomasa Trussardija, Michelle Hunziker s porodicom je Novu godinu, a potom i nekoliko prvih dana januara provela u švicarskim Alpama.

– Super odmor sa super prijateljima. U samo nekoliko dana sakupili smo toliko lijepih trenutaka i mnogo smijeha. Za mene odmor mora biti ovakav, regeneriraš srce posebnim ljudima pored sebe. Onda čim krenete u nove izazove, napunjeni ste i s novcem. Sretna Nova godina svima – napisala je Hunziker.

Clint Eastwood i Arnold Schwarzenegger prijatelji su godinama, a objavom zajedničke fotografije sa zimovanja, zvijezda “Terminatora” je demonstrirala da su bliski i danas. Prošlog ponedjeljka, 72-godišnji Schwarzenegger je uz fotografiju na Instagramu postavio i pitanje: “Imenujte mi dvije veće ikone. Čekam”.

Skijaško putovanje prati izlazak Eastwoodove drame “Richard Jewell”, koja detaljno opisuje bombardiranje Ljetnih olimpijskih igara 1996. godine u Atlanti, i koja je izazvala polemiku zbog portretiranja novinarke iz „Atlanta Journala“, koja spava s izvorom da bi dobila priču, za što novine tvrde da se, zapravo, nije dogodilo.

Arnold i Clint su, navodno, bliski prijatelji još od 1990-ih. Da se starijem kolegi divi, Schwarzenegger je potvrdio za “The Hollywood Reporter”, kazavši kako mu je Eastwoodova karijera bila mapa kojom je gradio svoj glumački put.

– U budućnosti ću prihvatati uloge koje su u skladu s mojim godinama. Clint Eastwood je to također uradio. Ekstremne borbe i pucnjava više nisu moguće. Želim se ohrabriti u glumačkom smislu, vjerujem da mogu podnijeti taj izazov. Ja sam poput spužve koja upija sve znanje i uvijek je voljan naučiti nove stvari – kazao je Arnold.

Mlada pjevačka zvijezda Emir Aličković, frontmend “Lapsus benda”, odmara na Jahorini, dok je bh. fotografkinja Aida Redžepagić i ove zime vjerna Ponijerima.

– Zimski odmor provodim s porodicom. Na Ponijerima imamo vikendicu, pa sebi svake godine uzmem slobodan cijeli januar i ne silazim s planine nikako. Većinom skijam ili s tatom i bratom vozim motorne sanke po nekim dalekim i zabačenim dijelovima planine, gdje samo životinje zalaze pa je jako uzbudljivo pratiti tragove srne, vuka, lisice. Nekidan smo duboko u šumi vidjeli i tragove mede – kaže nam Aida.

Fitness insruktorica Lejla Šebić na Bjelašnici prvim skijaškim koracima uči kćerkicu Ajlin. Pjevačica i glumica Jessica Simpson također porodično provodi zimski odmor. Poput većine holivudskih zvijezda i ona je odabrala provjerenu destinaciju, Aspen. Da se dobro zabavi, nije je spriječila ni gripa, na koju se požalila na svojim društvenim mrežama.

– Porodica me upozorila na gripu, i jedino što me trenutno nasmijava su uspomene na praznike s njima u Aspenu – napisala je Jessica.

Poznati violončelist Stjepan Hauser objavio je fotografiju sa zimovanja na kojoj pozira s lijepom brinetom i dva psića, uz intrigantan opis “Familija raste”. Stjepana povezuju s lijepim ženama, a on prirodu odnosa niti potvrđuje niti demantira, već šarmantno dolijeva ulje na vatru sumnji i spekulacija.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti