Susan Boyle: Prije deset godina siromašna domaćica, a danas neprepoznatljiva bogatašica

Piše: Redakcija

Javnost je Susan Boyle upoznala prije desetak godina nakon što je nastupila u showu “Supertalent”. Ona je u tom periodu bila skromna i, kako je sama isticala, siromašna domaćica koja je sve osvojila svojim anđeoskim glasom. No, njen se život od tog perioda do danas promijenio u potpunosti. Susan više nije siromašna, tačnije na svom računu ima milione funti, a ne treba zanemariti ni to da izgleda potpuno drugačije. 

Ona ne krije da nema sreće u ljubavi, a nastoji živjeti daleko od očiju javnosti. Dokaz da i dalje, uprkos tome što na računu ima otprilike 22 miliona funti, živi skromno jeste to što je ostala živjeti u svojoj kući. Najskuplje stvari koje je sebi priuštila su bunda i klavir. 

Pogledajte kako danas izgleda. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti