Kad život krene po zlu: Jedan od bivših nije želio priznati dijete s njom, a drugi ju je varao s dadiljom, sad joj ne da ni kćerku

Piše: Redakcija

Članica nekada popularnog ženskog sastava „Spice Girls“ Mel B ponovo je u centru skandala, i ponovo zbog bračnih problema. Ovoga puta optužila je dadilju Lorraine Gilles da joj je uništila brak sa Stephenom Belafonteom od kojeg se razvela prije dvije godine. Mel B tvrdi da su dadilja, koja je za njih počela raditi 2009., i Stephen bili ljubavnici. Iako je njihov brak okončan, optužbe u kojima se ne štede riječi pljupšte s obje strane. Mel B očito teško pada što njen bivši suprug živi s dadiljom, a da je u njihovom domaćinstvu i njihova osmogodišnja kćerka Madison, tako da nema sumnje da će borba za skrbništvo nad djevojčicom tek biti mučna.

Mel B je u fokusu medija često bila zbog svog ljubavnog života. Znala se hvaliti kako ima sjajan seksualni život, ali i da je u svojim tinejdžerskim godinama bila u četverogodišnjoj vezi sa ženom.

Glavna tema tabloida postala je zbog veze sa holivudskim glumcem Eddiem Murphyjem, koji je otac i njenog drugog djeteta, (prvu kćerku je dobila s glumcem Jimmyjem Gulzarom), djevojčice Angel Iris Murphy Brown, rođene u aprilu 2007. godine, mjesec nakon što su Eddie i Mel B okončali vezu. Murphy je tada izjavio kako neće priznati očinstvo još uvijek nerođenog djeteta sve dok se ne izvrši test očinstva. 22. juna 2007.,  sud je naredio da se uradi DNA test koji je pokazao da je Murphy otac djeteta. Murphy je priznao očinstvo te s Mel B uspostavio roditeljsku nagodbu od sedam miliona dolara.

Na sudu, tokom brakorazvodne parnice, pravni zastupnik Belafontea je tvrdio kako je Mel B zbog “ekstravagantnog i imućnog” načina života spiskala i sav novac koji je kao članica „Spice Girls“ benda zaradila, otprilike 50 miliona dolara

U februaru 2007., Brown se počela zabavljati s Stephenom Belafonteom, s kojim se iste godine, nakon samo četiri mjeseca i vjenčala u tajnosti u Las Vegasu. Godinu kasnije bračne zavjete su obnovili i pred članovima porodice u poznatom egipatskom ljetovalištu Hurghadi. 2011., Brown je rodila svoje treće dijete, kćerku Madison Brown Belafonte, da bi 2017., podnijela zahtjev za razvod od Belafontea. Zajedno su prestali živjeti u decembru 2016. I dok je Brown optuživala Belafontea za emotivno i fizičko zlostavljanje, on je tvrdio da je promiskuitetna, te su tabloidi vrlo rado od neimenovanih izvora iznosila prljavi veš u kojem se moglo naći i da je pjevačica alkoholičarka i loša majka.

-Ona je najgora majka na svijetu. Spavala je s vozačem, frizerom, učiteljem klavira koji je podučavao djecu… S kim god je mogla. A ponekad bi svoju djecu ostavila tim nepoznatim muškarcima da se brinu o njima jer ona nije mogla. Pivo ili vino bi počela piti već oko 10 ujutro, a zatim se prebacivala na žestoki alkohol dok se ne bi onesvijestila – optuživali su je.

Na sudu, tokom brakorazvodne parnice, pravni zastupnik Belafontea je tvrdio kako je Mel B zbog “ekstravagantnog i imućnog” načina života spiskala i sav novac koji je kao članica „Spice Girls“ benda zaradila, otprilike 50 miliona dolara.

Stephen s dadiljom sada i živi

 Razvod je okončan 15. decembra 2017. Mel B je ubrzo otišla na liječenje od PTSP-a navodeći kao razlog razvod od Belafontea i smrt njenog oca.

Posljednji sudski okršaj koji je imala sa bivšim suprugom 2019., nije završen u njenu korist. Belafonteu je pošlo za rukom ubijediti sudiju da Mel B zabrani da njihovu kćerku vodi u Veliku Britaniju za praznike, uz tvrdnju da se djevojčica boji svoje majke, a naveo je i da Mel B koristi to vrijeme kako bi pred kćerkom pričala loše stvari o njemu. Kazao je kako ne želi da Madison bude izložena verbalnom i psihološkom zlostavljanju od svoje majke. Stephen tvrdi da mu je kćerka sama priznala kako se boji majke jer je navodno zatvara u tamnu sobu i ponavlja stalno ista pitanja zahtijevajući odgovore.

S druge strane Mel B želi ponovo na sud, i ovoga puta odlučna je u namjeri da dobije starteljstvo nad kćerkom, jer smatra kako djevojčica ne odrasta u zdravoj sredini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti