Samo za ženske oči: Ove muškarce volite gledati na TV-u, a sada znamo i zašto

Piše: Redakcija

Gledanost turskih serija na našim prostorima je posljednjih godina porasla. Radnja serija zainteresuje gledatelje, ali posebna veza nastaje kada su upitanju glavni akteri serija. Predstavljamo slavne turske glumce koji su osvojili srca svih gledateljki.

Burak Ozcivit

Omiljeni turski glumac 35-godišnji Burak Özçivit kojeg se rado prisjetimo, naročito onaj ženski dio, ulogom Bali-bega u seriji “Sulejman veličanstveni”. Na veliku žalost obožavateljica, Burak je u sretnom braku s turskom glumicom Fahriye Evcen s kojom ima sina Karana.

Can Yaman

Yaman je rođen 8. novembra 1989. u Istanbulu u Turskoj, no njegovo porijeklo je iz bivše Jugoslavije. Can je završio pravni fakultet, ali odlučio se da uplovi u glumačke vode. Aktivno se bavio košarkom, pa ovakva figura ne iznenađuje previše. Na našim prostorima, popularnost je stekao u seriji “Džan” u kojoj igra glavnu ulogu. 

Ozcan Deniz

Turski glumac, pjevač, kompozitor, pisac i režiser, rođen 19. maja 1972. godine u Ankari. Veliku popularnost je stekao ulogom Faruka u seriji “Snaha”. Prošle godine se razveo od 24 godine mlađe supruge Feyze, pa je tako postao još više poželjan kod obožavateljica. 

Emre Kivilcim

View this post on Instagram

👊🏼

A post shared by Emre Kıvılcım (@emre.kvlcm) on

Rođen je 2. septembra 1990. godine a po profesiji je hemijski inžinjer. Naša srca je osvojio ulogom Selima u seriji  “Elif”. Jedan je od onih glumaca koji svojim izgledom i izuzetnom harizmom plijeni pažnju brojnih žena.

Burak Deniz

Burak Deniz je rođen 17. februara 1991. O njemu naša javnost nije puno znala, sve dok se nije počela prikazivati serija “Naša priča” gdje se glumac proslavio ulogom buntovnika Savaša. Za kratko vrijeme postao je miljenik žena. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti