Teme

Oni su svoja lica upropastili plastičnim operacijama: Sada izgledaju kao karikature

FOTO: INSTAGRAM

Šta se dogodilo licu Toma Cruisea? Igrao se injekcijama botoxa, sve kako bi zadržao mladost koja mu neminovno klizi kroz prste. Glumac ima 57 godina pa zaglađeno lice više nije moguće imati na prirodan način, a kako bi stao vremenu na kraj, podvrgnuo se botoxu od kojeg izgleda zaleđeno. Nema mimike, a lice je voštano, pomalo rumeno. Jagodice su naglašene, što je vizuelno znatno prihvatljivije kod žena nego kod muškaraca. U svakom slučaju, najpoznatiji svjetski glumac je potpuno promašio.

Stravično loše izgleda i gospođa Donatella Versace. Ima 64 godine i zaista ih ne nosi dostojanstveno već izgleda tužno, kao da ih se strašno boji. Kada se devedesetih pojavila kao nasljednica tragično ubijenog brata Giannija, Donatella je izgledala puno bolje, u korekcijama je bila umjerenija pa joj je lice izgledalo zdravo. U novom mileniju jednostavno je počela koristiti sve blagodati estetske hirurgije i pretvorila je u izoperiranu ženu koja previše leži u solariju.

Veliki Mickey Rourke imao je jaku mušku energiju i isto takvo lice. Nažalost, sve je upropastio kada je došao na ideju da se popravi. Rezultati su užasavajući, dugo je bio predmet sprdnje, a svoju karijeru tek je nedavno vratio na prave trake, one koje zaslužuje.

 

Najpotresniji slučaj je njujorške bogatašice Jocelyn Wildenstein. Prozvali su je „žena mačka“, a na operacije je potrošila mnogo novca. Lice joj se zbog svega počelo raspadati. Njen pokojni suprug Alec Wildenstein bio je ljubitelj mačaka, a Jocelyn je, u strahu da je ne ostavi, od hirurga zatražila da joj lice što više nalikuje na mačje. To nije pomoglo, suprug ju je varao s ruskom manekenkom starom svega 19 godina.

View this post on Instagram

Yellow is a wonderful color.☀️⭐️🎗💫🌙🍋💛

A post shared by Jocelyn Wildenstein Fan Page (@jocelyn_wildenstein_fan_page) on

Kada se nakon tretmana botoxom, Renee Zellweger pojavila na crvenom tepihu, mnogi je nisu prepoznali. Kad je shvatila kakve su reakcije njeni potezi probudili, Renee je odlučila da se više neće vraćati estetskim hirurzima.

View this post on Instagram

Weekend’s almost over

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on