Ljubica Katava Crnogorčević: Kad je suprug poslodavac

Piše: Redakcija

Iako joj uloge u muzičkim spotovima nisu strane, poznata bh. TV voditeljica Ljubica Katava Crnogorčević nedavno se našla pred nesvakidašnjim profesionalnim izazovom. Naime, njen suprug Dejan Crnogorčević predstavio je spot za svoju prvu pjesmu „Dogorelo“ u kojem je Ljubica imala glavnu ulogu. S obzirom na to da pjesma govori o tome da je došlo krajnje vrijeme za ženidbu na koju se, kako Dejan ističe, mladi sve teže odlučuju, njena uloga u cijelom projektu se sama nametnula.

– Izabrao sam svoju životnu saputnicu, jer, ako je Ljubica ona prava u stvarnosti, onda mi najbolje pristaje i u spotu. A i lakše je kada vam je žena na snimanju, jer onda nema prepričavanja – objašnjava Dejan kroz smijeh, dok Ljubica dodaje da je interesantije kada priči date dašak istine.

Ona ne krije da joj je snimanje ovog spota bilo posve novo iskustvo.

– U početku je djelovalo kao da nema neke posebne razlike u odnosu na prethodne spotove na kojima sam radila, međutim, prozivaju me i kažu da je profesionalnost izostala. Vjerovatno se pitate zašto? U jednom trenutku tokom snimanja Dejan je bio među djevojkama. Da li što je inače takav ili što sam ja tu, ali mi je djelovao previše ukočeno i suzdržano. Nije bilo nikakvog flerta koji je očekivan, kao ni uživanja u muzici. Nekoliko puta sam ga opomenula da se opusti, da bih u jednom momentu rekla: „Znaš, previše si se ti opustio“. To je nasmijalo sve, a moja profesionalnost je pala u vodu – kaže Ljubica.

Osim neospornog kvaliteta kojim se pjesma i spot odlikuju, nezapaženo ne može da prođe ni emocija koja vlada između supružnika. Ljubica ne krije da je ona bila ta koja je načinila prvi korak u njihovoj romansi, koja je 2017. godine krunisana rođenjem kćerkice Iris.

– Oboje smo bili studenti Muzičke akademije i na predavanjima i u prolazu smo stalno gledali jedno drugo. Ja sam, nakon jednog Dejanovog nastupa s horom, skupila hrabrosti i javila mu se na Facebooku. Dalje je sve bilo lako – kaže ona i dodaje da su jedno drugom najveća podrška u svim životnim poljima.

 – Vjerujemo jedno u drugo. Što jedno sanja, oboje živimo. Za nas ljubav podrazumijeva uzajamnu podršku i postojanje osobe na koju možeš računati da će ti biti saučesnik u svim tvojim željama, koliko god otkačene na prvu izgledale – zaključuje  ona.

Pročitajte još