Muška posla: Šta treba novopečenom tati?

Piše: Redakcija

 

Doček bebe je značajan trenutak koji traži jednako vremena i za slavlje ali i za pripremu. Dani druženja u baru do sitnih sati, spontana vikend putovanja s prijateljima i mnogo sna, s novom, roditeljskom ulogom će se drastično promijeniti. Žene u tom procesu nose većinu tereta, neke isključivo, ali i svaki obazriv otac stavit će se u potpunosti na raspolaganje svojoj ljepšoj polovini. Zato, pomozimo im, barem s originalnim poklonima za novopečene tate. Ako se spremate za babine, osim što ćete darovati bebu i mamu, nemojte zaboraviti ni tatu.

KOLICA ZA BEBE

Neka vas inspirira Muhamed Ali, koji je rado svoje blizance vozio u kolicima. Osim njih, novopečenom ocu možete pokloniti i pelene kao i nosiljku za bebu.

PLAYSTATION

Odličan poklon za tatu u kojem će uživati nakon brige o mališanima.

Manžete s porukom: Čak i ako ih nikada neće nositi, sigurno će se obradovati manžetama s porukom „Najbolji tata“.

OUTFIT ZA NOVOG TATU

Svakom muškarcu treba odijelo koje se može nositi na nekoliko događaja. Birajte ono kod kojeg će moći sako i hlače nositi odvojeno. Ukoliko izaberete praktičan model, blejzer će, naprimjer, moći nositi i u šetnji dok vozi bebu u kolicima.

Svako u jednom trenutku u danu mora utišati svu buku, kako bi se odmorio. Doista, kad odgajate dijete, čuvanje zdravlja je presudno. Ove slušalice, koje je Montblanc upravo predstavio, osim što su elegantne, sjajno će obaviti posao tišine.

View this post on Instagram

🎧 A Montblanc okosfejhallgatójának a bemutatására sajnos a vírus miatt nagyon kevés figyelem jutott, pedig tényleg egy csúcskütyüről van szó. . 💭 "Az volt a célunk, hogy olyan fejhallagatót hozzunk létre, amely ideális egyensúlyt teremt a fejlett technológia és a szofisztikált dizájn, valamint kényelem között, mert ez az, ami valójában számít a Montblanc utazóknak, akár hosszabb időt töltsenek egy repülő fedélzetén, akár egy konferencia hívásban vegyenek részt a reptéren, vagy egyszerűen csak kikapcsolódjanak az utazás során" -nyilatkozott az ügyvezető a sajtónyilatkozatukban. . 👉 MÉG TÖBB TECHNIKAI INFÓ A SZEVASZFASZI.HU -N! . . . @montblanc #headset #montblancheadset #montblanc #montblancpen #montblancwatch #montblancwatches #businessman #business #businesscasual #businesstrip #businessowner #businesslife #luxurylifestyle #luxury #luxuryheadset #fejhallgató #fejhallgató🎧 #fejhallgato #üzlet #uzlet #instahun #instamagyarorszag #férfiak #férfimagazin #magazin #férfiaknak #mens #mensmagazine #hungarianmagazine #szevaszfaszi

A post shared by SzevaszFaszi.hu (@szevaszfaszi.hu) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti