Woody Allen otvoreno progovorio o ljubavnom odnosu sa usvojenom kćerkom

Piše: Redakcija

Jedan od najpoznatijih filmskih redatelja, Woody Allen, nedavno je objavio knjigu memoara “Apropos of Nothing” u kojima je otvoreno progovorio o ljubavnom odnosu sa usvojenom kćerkom Soon-Yi Previn.

Naime, kontraverzni Allen je danas 49-godišnju Soon-Yi odgajao s glumicom Mijom Farrow, a svoju su vezu započeli kada je djevojka imala samo 22 godine. U knjizi je redatelj otkrio kako su vezu isprva tajili, a Mia je za njih saznala tek kad je pronašla njihove erotske fotografije. Pojasnio je da su one nastale u fazi odnosa kada nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga. 

View this post on Instagram

Woody Allen #woodyallen #soonyiprevin (📸 @illberunningaroundnyc) 01/11/20

A post shared by JC (@illberunningaroundnyc) on

Mia Farrow je, prije veze s Allenom, bila s muzičarom Andre Previnom s kojim je usvojila nekoliko djece, među kojima je bila i Soon-Yi. S Allenom je bila od 1980. do 1992., a on je s pokćerkom Soon-yi krenuo muljati i prije prekida s Mijom. 84-godišnji Woody i 49-godišnja Soon-Yi u braku su od 1997. godine i imaju dvoje usvojene djece.

Danas redatelj uopće ne žali za svojim postupcima.

– Bilo je trenutaka kad su stvari postale gadne i kad su me svugdje šikanirali, kada su me pitali – da sam znao ishod, poželim li da nikad nisam prihvatio Soon-Yi? Svaki put bih odgovorio ‘učinio bih to opet u treptaj oka’ – rekao je Woody Allen.

View this post on Instagram

#woodyallen #DeathToPedos #soonyiprevin #thesepeoplearesick

A post shared by 🍃⚘🌳 (@manifestingmamab) on

U knjizi je rekao i da se Soon-Yi i on u početku nisu pretjerano voljeli, a sada su u braku više od 20 godina i još uvijek su ludo zaljubljeni. Vijest o izdavanju ove knjige memoara izazvala je mnoge kontroverze, a knjiga je razbjesnila i njegova sina Ronana Farrowa koji tvrdi da je u memoarima zataškao navodno silovanje svoje druge usvojene kćerke Dylan.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti