Znakovi koji govore da on ne želi brak

Piše: Redakcija

Koliko je bilo samo propalih izlazaka za koje ste mislili kako će vašu vezu dovesti u višu fazu, te kada će on napokon izvaditi kutijicu i pitati: “Želiš li se udati za mene?”. Međutim, to se nikada, iako ste to silno željele, nije desilo. Vrijeme je da se pomirite s činjenicom da postoje muškarci koji jednostavno nisu za ženidbu. Ovo su znakovi po kojima ćete takve tipove prepoznati

  1. Sve svoje bivše cure on ne zove “bivša”, već “cura s kojom sam izlazio neko vrijeme”. Ako rijetko koristi riječ “bivša”, to znači da mu je teško vezati se za nekoga.

 

  1. Nikada ne radi planove za prekosutra. Muškarci to zovu “živjeti za danas”. Mi to zovemo “imaš li ti neki problem s prekosutra?” Nemamo vremena za djetinjarije.

 

  1. Nikada ne govori o “vama” kao o paru, nikada ne kaže “mi volimo”, nikada ne planira ljetovanja udvoje, uvijek su neke kombinacije s društvom, i rijetko ste sami kao par.

 

  1. Pred njim pazite da ne govorite o budućnosti, braku, prstenju, djeci, zajedničkom stanovanju, i svim tim stvarima za koje osjećate da bi njega mogle gušiti. I nemate problem s tim. “To je cool”, govorite sebi stalno. “On je takav, on voli svoju slobodu. I to je cool. Ja sam cool.” A prava istina je da u sebi, zapravo, hiperventilirate i dosta vam je svega.

 

  1. Rijetko ga viđate danju. Uvijek se nalazite navečer. Jer na dnevnom svjetlu je sve realnije, a on se toga najviše boji.

 

  1. Nije sredio život u klasičnom smislu. Avanturist je, freelancer, ne voli obaveze, autoritete, korporacije niti pravila.

  1. U vama vidi ulogu “stroge majke”. Izlazi s društvom, vrati se potpuno pijan u tri ujutro i od vas očekuje da mu očitate bukvicu. I to je zato što je nezreo i još u glavi ima karikaturnu sliku o odnosima žena i muškaraca.

 

  1. Izlazite već mjesecima, ali vaši izlasci ne postaju češći nego održavaju isti ritam. U vezama je obično suprotno: što duže izlazite, to se viđate češće. Ali s njim je drugačije; prošlo je već pola godine, ali i dalje se viđate samo jednom sedmično.

 

  1. Onako usput, kao da ste mu prijatelj s košarke, kaže vam da se nikad ne bi htio zaručiti. Kao da nismo znali!

 

  1. Imate osjećaj da vas iskorištava. Voli vašu veliku kadu. Jako mu se sviđa vaš TV-paket koji sadrži sportske kanale. Voli voziti vaš Mini Cooper. Sve u svemu, više voli stvari koje su oko vas nego vas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti