Sina je dobio s ljubavnicom, dugo nije znao za njega, a danas su jako bliski

Piše: Redakcija

Joseph Baena (22) sin je glumca, bivšeg bodybuildera i guvernera Kalifornije, Arnolda Schwarzeneggera. Riječ je o njegovom izvanbračnom sinu kojeg je dobio u aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom “Patty” Baenom.

Patty je dugo godina radila za njegovu porodcu, a u to vrijeme Arnold je bio u braku s Marijom Shriver, nećakinjom američkog predsjednika Johna F. Kennedyja te mu to nije bio prvi put da ju je varao.

Ipak, ova se afera događala u njihovoj kući, čak i u vrijeme dok je Maria bila trudna. Istovremeno je trudna bila i Patty, a Maria je njihovo najmlađe dijete rodila svega nekoliko dana prije nje.

Arnold 7 ili 8 godina nije imao pojma da je Joseph njegov sin, dok nije primijetio kako maleni izgleda identično kao on. Patty je za slavnu porodicu radila punih 20 godina, a Mariji je sve sama priznala kada se ona odlučila suočiti s njom. 

Maria se od Arnolda rastala brzo nakon što je saznala za aferu, no službeno su se razveli tek 6 godina kasnije, 2017. Nekoliko mjeseci nakon Josephova rođenja 1997. godine i Patty se rastala od supruga Rogelija, no tek je 2008. godine zatražila razvod. 

Arnold i Joseph dugo nisu imali nikakav odnos, no s vremenom su riješili sve razmirice te su danas jako bliski.

Tata i sin često treniraju zajedno, a Joseph je danas Arnoldova “slika i prilika”, što je dokazao i nedavno na Instagramu na kojem se često hvali svojim tijelom. Također, Joseph je odnedavno vlasnik teretane u koju dolazi i Arnold.

A jedno morate priznati, 22-godišnjak sve više liči na danas 72-godišnjeg oca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti