Bili su u srcu skandala zbog navodne preljube, nove fotografije pokazuju da su uspjeli spasiti brak

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša i Duško Tošić su bračni par o kojima se mnogo piše u medijima od samog početka njihove romanse. Jelena je uvijek bila zanimljiva i važi za ženu-borca, pa ni ne čudi što je uvijek privlačila mnogo pažnje javnosti. Zbog svoje iskrenosti, brzopletosti i otvorenosti, često je nailazila na osude javnosti, ali nikada nije posustala. Uvijek je ostajala svoja, čak i kada gotovo niko nije stajao pored nje.

Kako su se upoznali?

Jelena je rođena 1978. godine u Beogradu, a prvu ozbiljnu vezu imala je u svojim dvadesetim godinama. Do 2000. godine bila je vjerena za Zorana Davidovića Ćandu koji je tragično izgubio život. Prvi put je stala na ludi kamen 2004. godine kada se udala za Bojana Karića u Topčideru. Slavlje se nastavilo u vili “Jelena” gdje su i sklopili građanski brak. U zajednici su proveli samo tri mjeseca, a o njihovom razvodu se mnogo pisali. Postojale su brojne spekulacije koje su navodile da je Jelena bila nevjerna, ali se konkretan razlog raskida njihovog odnosa nikada nije saznao. Nekoliko godina kasnije, 2007. godine, Jelena je upoznala fudbalera Duška Tošića. Poslije samo dva dana poznanstva, otišla je u Francusku da ga posjeti. Ubrzo je i ostala trudna, a vjenčali su se 28. juna 2008. godine u hotelu u Kovilovu. Jelena je na svom vjenčanju nosila vjenčanicu sa kristalima koju je sama dizajnirala. U septembru je na svijet donijela prvu kćerku Atinu, a godinu kasnije, istog datuma, 7. septembra, dobili su i drugu kćerku Niku. Važe za jedan od najljepših bračnih parova na javnoj sceni s obzirom na to da oboje izgledaju atraktivno i da vode računa o svom izgledu.

View this post on Instagram

#karleusastar #jelenadusko #jelenaduskoatinanikatosic

A post shared by JELENA KARLEUSA TOSIC FAN (@karleusa_srpska_boginja) on

Optužbe za varanje

Jelena i Duško su više puta bili optuživani da varaju jedno drugo. Ipak, uvijek su uspjevali da izađu visoko podignute glave iz svake situacije. Javnost je planula kada su se u medijima pojavile spekulacije o tome da je Jelena navodno prevarila Duška sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Skandal je potresao Region naročito kada su se pojavile fotografije na kojima je naga osoba za koju se spekulisalo da je Karleuša. Ona je više puta demantovala ove navode, a Dušku je čestitala na strpljenju. Takođe mu se i izvinila zbog “pakla” kroz koji je prošao.

Nakon skandala sa Vranješom, Duško je bio optužen za nevjeru, a pripisala mu se afera sa manekenkom Sofijom Milošević. Ipak, par je uspio da prebrodi sve probleme, a posljednji od navodnih skandala dogodio se kada se Tošić vratio iz Kine tokom vanrednog stanja zbog pandemije Corona virusa. Duško je uvijek bio uz nju, kao i kada je izgubila majku Divnu poslije duge bolesti. Međusobno se podržavaju, čuvaju jedno drugom leđa. Mnogi bračni parovi bi mogli da se ugledaju na njihovu stabilnost i posvećenost jedno drugom. Tošić i Karleuša ponekad, zbog poslovnih obaveza, žive odvojeno. Nove fotografije koje su objavljene za Vaskrs prikazuju porodicu u idiličnim odnosima. 

Pročitajte još