Suzana Mančić: Zbog kćerki sam ostavila muža u Grčkoj

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B5GURc0Bk_u/

Jedno od najpopularnijih TV lica bivše Jugoslavije Suzana Mančić vrijeme izolacije ne provodi sa suprugom, grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom. Suzana je u posljednji čas uspjela iz Grčke ući u Srbiju, te je tako izbjegla i prinudni karantin. U izolaciji je u svom stanu u Beogradu, gdje joj društvo prave kćerke Teodora i Natalija, koje umjesto mame odlaze i u kupovinu.

– U posljednjem trenutku sam se vratila u Srbiju. Kada sam vidjela šta se sprema s ovim virusom, shvatila sam da mi je, ipak, mjesto uz kćerke. Ja sam, prije svega, majka. Živim kako moram. Ljudi umiru, a nekome je teško što ne može na džoging. Sjedi gdje si i čekaj da sve prođe i da ostaneš živ. Eto, tako ja razmišljam posljednjih dana. Ne izlazim iz stana, a moje djevojke imaju veze sa spoljnim svijetom, šetaju psa, idu u nabavku – izjavila je Suzana za srbijanske medije.

Suprug, grčki poduzetnik Simeon Ocomokos, zbog zdravstvenog osiguranja  ostao je u Grčkoj.

– Sa Simeonom se čujem putem vibera, pokazujem mu kako je ovdje pusto i kako neki bahati krše pravila i šire zarazu. On je miran u svom stanu, nigdje ne izlazi. Kako stvari stoje, ovo će potrajati, pa se ni mi nećemo vidjeti dok se granice ne otvore, a to sigurno neće biti prije jula. Ako Bog da, proslavit ćemo 1. jula dvije godine braka, ako ne, kucnut ćemo se šampanjcem putem telefonskog poziva. I to je život, šta da se radi. Samo da preživimo ovaj pakao – otkrila je Suzana, koja u izolaciji živi život poput svake druge domaćice.

– Šta radim? Peglam! Šta sam radila prije toga? Prala sam kosu sama! Nema frizera… Nema pomoći u kući, u vidu moje Žakline. Kuham, perem, peglam, izašla sam iz zone komfora. Što se mora, nije mi teško – govori ona.

Suprug me tjera da se preselim u Grčku

Suzana i dalje odbija da se zastalno preseli kod supruga u Grčku.

– Simica me non-stop tjera da se preselim u Grčku! Nisam ni razmišljala o tome, jer sam vezana za Beograd. Sve mi je ovdje! Nekretnine, moje kćerke Teodora i Natalija, karijera, ma sve! Ne bi mi smetalo da budem skroz anonimna žena u nekom drugom gradu, ali sam ovdje svoja na svome – rekla je Suzana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti