Otkrivena formula dugovječne ljubavi slavnih parova

Piše: Redakcija

Britain’s Prince William (L), Duke of Cambridge and his wife Britain’s Catherine, Duchess of Cambridge visit the historical Badshahi mosque in Lahore on October 17, 2019. (Photo by AAMIR QURESHI / AFP)

Istraživanja su pokazala da su neki od najdugovječnijih i najskladnijih brakova sklopljeni između partnera koji su bili prijatelji prije nego što su postali ljubavnici, a tu formulu posudili su i ovi slavni parovi.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Slavni par upoznao se na setu filma “Green Lantern”. Odmah su kliknuli, no prvo im nije padalo na pamet da će biti nešto više od prijatelja. Počeli su romantičnu vezu nakon godina dana prijateljstva, a vrlo brzo izgovorili su i sudbonosno da. Danas du ponosni roditelji troje djece.

Catherine Middleton i princ William

Kraljevski par upoznao se dok su studirali na Univerzitetu St. Andrews u Škotskoj. Catherine i William dijelili su zajedničku ljubav prema sportovima i aktivnostima na otvorenom, te su postali dobri prijatelji. Na drugoj godini fakulteta prijateljstvo je preraslo u ljubav, a 2011. godine okrunili su je brakom. Imaju troje djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

View this post on Instagram

Dodgers🏀🏀

A post shared by Mila Kunis Official.🦋 (@mila_kunis_oofficial) on

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila i Ashton prvo su bili poslovni kolege koji su zajedno snimali seriju “Lude 70-e”, s vremenom su postali vrlo dobri prijatelji, a tek prije nekoliko godina shvatili su da su stvoreno jedno za drugo. Izgovorili su sudbonosno da 2015. godine na intimnom vjenčanju na kojem su bili prisutni samo njihovi najbliži članovi porodice, a danas zajednički odgajaju svoje dvoje djece: kćerkicu Wyatt i sinčića Dimitrija.

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Jada je upoznala Willa kad je došla audiciju za ulogu na popularnoj televizijskoj seriji “Princ s Bel Aira”. Iako nije dobila ulogu, američka glumica započela je prijateljstvo s Willom koje je preraslo u veliku ljubavnu priču. U braku su od 1997. godine, a zajedno odgajaju svoju kćer Willow te sina Jadena.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti