Uživanje u lijepom vremenu: Otkrili smo gdje poznati provode vikend

Piše: Redakcija

Ove godine, mnoge osobe na putu ka ljetovanju zaustavila je pandemija Corona virusa, pa su zbog toga neki odustali od planiranih putovanja, a kod drugih nema razloga za brigu, pa su lijepo vrijeme iskoristili da odu na odmor. Svi oni su iskoristili vikend za odmor i bijeg od svakodnevnice. Neki od njih već su na godišnjim odmorima, a drugi dok čekaju “prave” dane odmore, koriste slobodni vikend. Otkrili smo gdje i kako se provode.

 

Amra Džeko zajedno sa sinom Danijem i kćerkom Unom vikend je provela na jednoj od italijanskih plaža.

View this post on Instagram

Mammone!! 💙

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

View this post on Instagram

Životiii!! 🐟🐬🐳🐠

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Maja Šuput zasluženo se odmara na moru i pokazivala besprijekornu liniju u kupaćim kostimima i drugim ljetnim seksi kreacijama. Na račun izgleda pobrala je brojne komplimente te je dobila i hiljade lajkova za svaku od fotografija.

View this post on Instagram

Chillam 🧜‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Omiljeni turski par Fahriye Evcan i popularni Bali beg trenutno su na odmoru u Bodrumu, te sada sve vrijeme posvećuju svom jedincu. S njima na odmor u luksuznu vilu u vrijednosti od šest miliona lira, koju su kupili prošle godine, kako piše turski „Ulakci“, došle su i Burakova majka i sestra. Paparazzi koji ih prate us stopu uspjeli su ih uhvatiti pored bazena gdje su uživali sa sinom i ponosno ga pokazali okupljenim fotografima. Kada je par shvatio da ih fotografi prate okrenuli su se prema njima i ponosno mahnuli, a nakon toga ušli u bazen i satima se igrali sa sinom. Da par ne štedi kada je njihov odmor u pitanju dokazuje i to da su u kuću došli s Porsche džipovima i VIP kombijima, a šuška se i kako su kupili čamac za ribolov. Također, na put su poveli i šet članova osoblja, 2 pomoćnika, vrtlara, dadilju i vozača. Fahriye gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu iz luksuzne i skupocjene vile.

View this post on Instagram

🌾 günaydın..

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

View this post on Instagram

Crew… 🐆🦓🐅🦒 😏

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Emina Ganić sa suprugom i kćerkom uživa u Dubrovniku

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Emina Ganic (@sarajevogirl) on

Ornela Vištica

View this post on Instagram

Deset proteklih godina, moj život između Zagreba, Mostara, Beograda, Splita, Podgorice, snimanja od jutra do mraka…propuštena vjenčanja mojih prijatelja, propušteni rođendani, dani ostavljeni na snimanjima, noći u autima, avionima, brodovima i vlakovima, restoranima i restorančićima. I to sama lijevo, sama desno. I onda se jedno jutro probudim i ne znam u kojem hotelu ili stanu je krenuo moj dan, koji tekst trebam govoriti i shvatim kako život prolazi pored mene i kako nema potrebe za 15 angažmana. Danas ne jurim nikud, spremam jednu ulogu, čija će premijera biti na jesen i živim sporije. I ne zaboravljam iskoristiti dan i učiniti nešto lijepo za sebe. #carpediem . . . #justenjoylife #justlive #freedom #easygoing #mylife #myrules💯 #love #womenwithlove #carpediembeach #sophiaalexia

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Emina Jahović

View this post on Instagram

Life goes on…

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

View this post on Instagram

Ordinary…

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Bojana Barović

Doris Pinčić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti