Svađa u ljubavnom raju: Novi problemi između Melanije i Donalda Trumpa

Piše: Redakcija

AFP

Otkako su se Donald i Melania Trump preselili u Bijelu kuću, njihov brak je pod lupom javnosti i ma koliko se trudili pred očima javnosti ostaviti dojam bračne idile, to im ne polazi uvijek za rukom pa su se u nekoliko navrata mogli uhvatiti trenuci njihovog netrpeljivog pogleda, dodiria ili pokušajima dodirivanja, pa čak i odgurivanjima.

Melania je ovoga puta ponovo u centru javnosti zbog svog odnosa sa suprugom, kojeg je po ko zna koji put dovela u neugodnu situaciju. Nemila situacija dogodila se prilikom povratka bračnog para Trump, s kojim je bio i njihov 14-godišnji sin Barron, iz New Jerseya u Washington.

Nakon što je vrhovni zapovjednik Oružanih snaga SAD-a sišao niz stepenice helikoptera i pozdravio vojno osiguranje, pridružili su mu se Melania i Barron. Na putu prema avionu Donald je Melaniu uhvatio za ruku, a nakon nekoliko koraka zračna strujanja uzrokovana elisom helikoptera postala su čini se prejaka. Prva dama ispustila je suprugovu ruku kako bi ukrotila pramenove kose koji su joj se razletili po licu.

Slijetanjem predsjedničkog aviona u Washington dogodila se vrlo slična situacija, ovoga puta već na stepenicama aviona kojima je bračni par koračao zajedno.

Donald je Melanijinu ruku uspio zgrabiti na samom vrhu stepenica, no već nakon prvog koraka je ostao praznih ruku. Neugodnost za američkog predsjednika mogla je biti manja da nije uporno pokušavao suprugu ponovno uhvatiti za ruku, što je uspio tek na pisti hodajući prema helikopteru.

Pročitajte još