Ko je Epsteinova “seks robinja iz Jugoslavije”

Piše: Redakcija

Foto: NYPost

Nadia Marcinko, poznata i kao Nađa Marčinkova, plavokosa ljepotica, koja je navodno u početku bila seksualna robinja pedofila Jeffreya Epsteina, da bi poslije zajedno sa njim podvodila maloljetnice, nalazi se na spisku putnika njegovih aviona, na kojem su i brojni bogati i slavni ljudi.

Nadia, koju je Epstein navodno doveo u SAD oko 2001. godine, kada je imala 15 godina, nazivajući je svojom “jugoslovenskom seks robinjom”, provela je godine pored pedofila, sudeći prema navodnim žrtvama, fotografijama i izvještajima.

Foto: Instagram

Jeffrey Epstein bio je američki finansijer i osuđeni seksualni prijestupnik. Profesionalni je život započeo kao učitelj, ali se zatim prebacio na bankarski i finansijski sektor. Pronađen je obješen prije godinu u saveznom zatvoru na Manhattanu.

Vjeruje se da je Nadia letjela zajedno sa Epstajnom, uključujući i njegovim avionom “Lolita express”.

Marcinkovu je Epstein “kupio” od njene porodice, rekla je ranije jedna od žrtava koja je optužila pedofila, prenio je “Daily mail”, iako njeni rođaci to negiraju. Ona je još dodala kako joj je jednom plaćeno za oralni seks sa Nadiom, kada su bile tinejdžerke, negdje oko 2002. godine.

– Epstein je dao instrukcije i platio (žrtvi) da ima seksualne odnose sa njegovom prijateljicom (Marcinkovom) – navodi se u izjavi.

-Ženske seksualne igre su uključivale “korištenje dildoa, velikih gumenih penisa i drugih uređaja koje je Epstein imao na raspolaganju” – navodi se u dokumentu. Epstein bi ih “gledao dok imaju seks i samozadovoljavao se”, a onda bi imao oralni seks sa njima, tvrdi žrtva.

Marcinkova, koja sada ima 34 godine, navodno je kasnije počela da podvodi maloljetnice za Epsteina, otkrili su sudski dokumenti. To je njen advokat negirao, rekavši da je Nadia bila samo jedna od žrtava.

Ona nije optužena ni za jedan zločin u vezi sa slučajem “Epstein”.

“Jugoslovenska seks robinja” opisana je kao lojalna pedofilu i navodno ga je posjetila oko 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi 2008. godine zbog navođenja maloljetnice na seks.

Posjete su izazvale negodovanje nakon što su detalji isplivali i godinama kasnije, a kritičari su primijetili da je Marcinkova navodno bila jedna od njegovih bivših žrtava i da je imao pogodnosti koje zatvorenici obično ne dobijaju. Fotografije koje su isplivale prikazuju Nadiu i Džefrija na njegovom privatnom karipskom ostrvu, poznatom pod nazivom “Pedofilsko ostrtvo”, zbog njegovih bolesnih djela.

Foto: Instagram

– Čini se da su Nadia i Jeffrey stvarno voljeli jedno drugo. Izgledalo je kao da su bili u romantičnoj vezi, često su se držali za ruke – rekao je izvor.

Njen advokat je rekao kako je Nadia “veoma traumatizirana” zbog vremena koje je provela sa pedofilom. Marcinkova je radila kao model i pilot nekoliko godina, također je ušla i u posao sa nekretninama.

Jučer je objavljeno da će podaci o letovima aviona Epsteina, uključujući i “Lolita express”, biti izneseni pred sud, što je izazvalo strah među bogatima i slavnima koji su se družili i išli na zabave sa ovim osuđivanim pedofilom koji je prošle godine izvršio samoubistvo u zatvoru.

“Lolitom” je letio i Bill Clinton, podsjeća “Daily mail”, prenosi Telegraf.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti