Demi Moore ne prestaje šokirati: Tražio je da uriniram po njemu, bilo je ponižavajuće

Piše: Redakcija

Slavna američka glumica Demi Moore ne prestaje šokirati izjavama i gnusnim detaljima iz svog privatnog života i vremena kada je bila u braku sa Ashtonom Kutcherom, također, glumcem, te producentom i bivšim modelom. Bili su u braku od 2005. do 2013. godine, a Demi je 15 godina starija od njega.

Glumica kojoj je sada 57 tvrdi da se morala boriti s teškim posljedicama Kutcherovog ponašanja u braku poput toga da je od nje tražio da urinira po njemu.

-Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa – izjavila je Demi.

Inače, ona je već ranije otkrila brojne ljubavne detalje u svojoj knjizi “Inside Out”. U njoj holivudska glumica ne krije da ju je Kutcher varao, a  pojavila su se dva imena, Brittney Jones i Sara Leal. U knjizi je otkrila i da ju je nagovarao na seks utroje, na šta je pristajala iako to nije istinski željela.

-Htjela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška – tvrdi Moore.

-Bila sam 40-godišnjakinja koja je imala bogat život, a on je tek započinjao svoj odrasli život. Nisam sve to vidjela jer sam bila unutar toga. Osjećala sam se kao 15-godišnja djevojka koja se nada da će se nekom svidjeti – istaknula je glumica.

Par je dvije godine kasnije očekivao dijete, ali u šestom mjesecu trudnoće Demi je pobacila što ju je shrvalo. Pokušali su i umjetnu oplodnju kasnije,  no bez uspjeha. Demi se i dalje nosila s tugom zbog gubitka djeteta.

Cijela situacija je Demi potaknula da poklekne i vrati se alkoholu nakon što je 20 godina bila trijezna. Nakon toga je još i doznala šokantnu vijest da joj je Ashton bio nevjeran. Kada je ta informacija procurila, Moore je režirala film, ali odmah je nazvala muža da ga pita je li to istina.

-Odmah je priznao i mislim da je moja reakcija bila: ‘Zaje*avaš li ti to mene?’. To je bilo to. Činilo mi se u tom trenutku kao da jedva dišem – napisala je glumica. Otkrila je i da je pogriješila što je pristala na to da ona i Ashton uvedu treću osobu u svoj brak.

Ashton je pravdao prevaru rekavši da je trojac zamaglio granice vjernosti.

Demi iza sebe ima brakove sa  Bruce Willisom s kojim ima tri kćerke te Freddyem Mooreom. Ashton je oženjen Milom Kunis sa kojom je dobio kćerku i sina.

Mediji su pisali i da Kutcher nakon razvoda s Demi otišao na planinu kako bi se izborio sa emotivnom dramom i navodno  čitavu sedmicu ostao udaljen od svih. Nakon što je Demi objavila autobiografsku knjigu Kutcher se oglasio.

-Upravo sam htio objaviti sarkastični tweet. No onda sam vidio svog sina, kćer i suprugu i obrisao sam ga – napisao je 42-godišnji Ashton na Twitteru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti