Dok sam ležala na samrti moji majka i muž imali su ljubavnu aferu i sada su vjenčani

Piše: Redakcija

Kamylla de Melo iz Pernambuca u Brazilu bila je u bolnici boreći se za život na intenzivnoj njezi kada ju je izdalo dvoje ljudi kojima je vjerovala više nego bilo kome drugom. No, ipak je ponovo pronašla ljubav, nakon što su joj srce slomili bivši muž i majka kojima nikada neće oprostiti aferu koju sui mala kada je bila u bolnici i suočavala se sa smrću.

Kamylla de Melo borila se za život na intenzivnoj njezi, a kada je napokon puštena nakon 78 dana, otkrila je mučnu istinu.

Iza leđa su joj suprug i majka ušli u ljubavnu vezu i još su se i vjenčali. Kamylla je o svom iskušenju govorila u iskrenom intervjuu za brazilski magazin.

-Moja majka je samo 20 godina starija od mene. Prvo je kao da je tinejdžerka počela da se takmiči sa mnom. Gvorila je da joj moja odjeća više odgovara, da joj je hrana bolja i ništa što sam uradila nije bilo dovoljno dobro ispričala je Kamylla de Melo koja nikada neće oprostiti majci i bivšem suprugu kojeg je upoznala kada je imala 25 godina, on je bio stariji od nje deset godina, ali zaljubila se i vjenčali su se u  augustu 2013.

Sljedeće godine iz komplicirane trudnoće rodio se njihov sada šestogodišnji sin

-Na kraju, 2017. godine morala sam na bariatrijsku operaciju (hirurski zahvat za liječenje gojaznosti). Ideja nije bila da smršam, već da vodim računa o svojim hormonalnim nivoima. Nakon operacije imala sam moždani udar i trebalo me je ponovo hospitalizirati. U tom periodu moja majka – kunem se da je više ne mogu nazivati ​​majkom – otišla je do moje kuće da pomogne mužu da se brine o našem sinu koji je u to vrijeme imao tri godine.

Tokom tromjesečnog boravka u bolnici gdje je bila između života i smrti, muž je posjetio samo dva puta, a majka nijednom. Dodala je da je otac došao da je izvede iz bolnice 22. marta 2018. i rekao joj užasavajuću vijest.

-Osjetila sam najgoru bol u životu. I to nije bilo fizički. Bez puno odlaganja, moj otac, koji je već uzeo mog sina, rekao je da su njegova supruga i moj suprug u vezi. Izgledalo je kao da sam ubodena nožem u prsa, mješavina razočaranja i nevjerice. Nazvala sam majku. Jako nervozno rekla sam da sam napustila bolnicu, da sam živa i pitala je li istina da su oni zajedno. Odgovor? Da, zajedno su i vrlo sretni. Nisam mogala vjerovati u to šta sam čula – prisjeća se Kamylla kojoj su  u tim trenucima uz nju podrška bili prijatelji koji su stali uz nju.

Zahvaljujući tome ponovno je pronašla ljubav sa novim muškarcem za kojeg se nedavno udala. Kamyllin sin ima sedmične kontakte s bivšim suprugom i majkom.

-Moj sin ostaje sa ocem dva ili tri puta sedmično, po nalogu suda. Nije lako, ali dužna sam dopustiti svom mališanu da živi s ovom otrovnom i štetnom vezom. Nedavno sam saznala da moja majka želi proslaviti godišnjicu njihove veze 2. marta, čak ni ne krijući da je počela izlaziti s mojim tadašnjim suprugom dok sam bila u bolnici – dodala je Kamylla.

Trebale su joj dvije godine da se oporavi i da nakon razvoda ponovno počne s nekim izlaziti.

– Zajedno smo 10 mjeseci u odnosima koji poštuju etiku. Imam lijepu i blisku porodicu, moj otac me voli, a moj sin je savršen  – zaključila je Kamylla.

Izvor: Mirror.co.uk

Pročitajte još