Majka četvero djece nakon razvoda postala fatalna Playboyeva zečica

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Fiona Hollingsworth (37) iz Evershama u Worcestershireu, nakon što je prije godinu zatražila razvod, prijavila se na takmičenje u kupaćim kostimima, gdje ju je primijetio skaut iz Playboya. Ona je dokaz čestih teorija da žene koje su u nesretnim brakovima procvjetaju nakon izlaska iz takve zajednice. Ova majka četvero djece nakon razvoda odlučila na drastičnu promjenu – od uzorne supruge postala je fatalna zečica i sada krasi brojne naslovnice.

Foto: Instagram

Samopouzdanje je vratila, kako je rekla, nakon što je ponovno postala slobodna. Za svog sada već bivšeg supruga udala se već u 21. godini, a ubrzo je rodila četvero djece.

Foto: Daily Mail

Nakon toga nije više imala vremena baviti se manekenstvom.

Foto: Daily Mail

Međutim, nakon što je zatražila razvod u oktobru prošle godine, prijavila se na takmičenje u kupaćim kostimima, gdje ju je primijetio skaut iz Playboya. Fiona sada želi inspirirati druge mame da shvate kako nikada nije kasno za ostvarenje snova.

“Nakon razvoda bila sam stvarno motivirana da se vratim u manekenstvo, prijavila sam se za Miss kupaćih kostima u martu ove godine, dvije sedmice prije nego što smo ušli u karantenu. Tu me je primijetio čovjek iz Playboya i uzeo moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnica”, otkrila je Fiona za Daily Mail.

Uz to što je započela novu karijeru, podvrgnula se i nekim plastičnim operacijama. Inače, ona je već s 18 godina operirala grudi i nos, a sada je korigirala neke druge dijelove – i potrošila gotovo 10.000 funti što je oko 22.000 KM. Hollingsworth kaže da joj je njen izgled sada važniji nego ikad i da uspijeva zadržati svoj mladolik izgled zahvaljujući redovnim tretmanima botoksom i filerima.

“Odlazim na puno tretmana za uljepšavanje. U usnama i obrazima imam botoks i filere. Svakih nekoliko mjeseci na sve korekcije potrošim 500 funti (nešto više od 1.000 KM)”, priznala je. Fiona kaže kako raspad njenog braka nije bio iznenađenje te je odlučila pozitivno iskoristiti situaciju.

“Nisam bila sretna u svojoj vezi i odlučila sam napraviti nešto za sebe”, iskrena je 37-godišnjakinja.

“Vratilo mi se samopouzdanje pa sam se prijavila na ntakmičenje. Pobijedila sam u dvjema kategorijama, “Model godine” i “Bikini model godine”. Bilo je nevjerojatno, nisam mogla vjerovati”, kazala je Hollingsworth.

Izvor: Daily Mail 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti