Muž je odveo u šumu i odsjekao joj obje ruke: Sada je otkrila kako se ponovno zaljubila

Piše: Redakcija

Bivša stanovnica moskovskog grada Serpuhov u moskovskoj oblasti, Margarita Gracheva čija životna tragedija je potresla svijet, priznala je da se nakon svega nije na prvi pogled zaljubila u svog sadašnjeg supruga Maxima.

Priča o lijepoj Ruskinji Margariti Grachevoj šokirala je sve nakon što ju je u decembru 2017. godine, u Serpuhovu, suprug odveo u šumu i odsjekao ruke, a zatim je odveo u bolnicu i predao se. Jedna ruka je našivena, a druga je zamijenjena bioničkom protezom.

-U početku je to bila samo komunikacija, koja je kasnije prerasla u prijateljstvo. Tada nisam ni razmišljala o vezi – napisala je Gracheva na Instagramu .

Rekla je da njen sadašnji suprug radi u građevinskoj industriji, voli muziku i kandidat je za majstora sporta u šahu. Njeni pratitelji su primijetili određenu sličnost njenog sadašnjeg supruga Maxima sa popularnim ruskim pjevačem Bastom.

-Možda. Nisu prvi put da pišu. Volim Bastain rad. Zato mi ne smeta ta sličnost – reagirala je.

Ranije je Gracheva napisala knjigu “Sretni bez ruku”. Sada razmišlja o tome da je prilagodi i napiše drugu knjigu.

Planira kupiti zemljište, sagraditi kuću, snimiti prvu knjigu i napisati drugu.

-Iz globalne perspektive razmišljamo o kupnji parcele i izgradnji kuće. O filmskoj adaptaciji knjige. O pisanju druge knjige – otkrila je svoje planove Gracheva na Instagramu, ipak detaljnije o budućnosti ne razmišlja.

-Sad sam nekako sumnjičava prema planovima. Znam kako se sve može drastično promijeniti u životu – napisala je.

View this post on Instagram

Вас 100 000!!!🥳🌸💋 Я помню как всё начиналось(кстати,первое фото в профиле тоже было протеза 🦾,символично будет и на 100К) Две безуспешные попытки создать инстаграм, чтобы забанить фейков с моим именем. Но удаляли не их, а меня с сообщением: «Вы выдаёте себя за другого человека🤪» И вот с третьего раза получилось и 15 марта 2019года «родился» мой инстаграм! Спасибо что вы рядом и переживаете со мной как тяжёлые моменты, так и радостные события! 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Обнимаю всех вас виртуально и движемся дальше… #маматрансформер #100К #bebionic

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

Priredila: M. K.

Pročitajte još