Nije oprostila prevaru: Razvodi se čelična dama nakon 16 godina braka

Piše: Redakcija

Anna Wintour, urednica modnog časopisa „Vogue”, nakon 16 godina braka, razvodi se od milionera Shelby Bryan, a razlog je navodno bračna kriza koju nisu uspeli da prevaziđu.

AFP

Javnost ih već duže vrijeme nije videla zajedno, a spekuliše se i da se Shelby zbližio sa svojom bivšom suprugom Katherine, čiji je drugi suprug, investicijski bankar Damon Mezzacappa preminuo 2015. godine. Upravo nju je ostavio zbog afere s prvom damom modnog svijeta, vjerovatno najpoznatijom modnom urednicom na svijetu Annom Wintour, koju je započeo još 1999. godine.

Kriza u njihovom odnosu započela je još 2013. godine, kada je otkriveno da je Shelby Bryan dužan poreznoj službi 1,2 miliona dolara, nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

Sama Anna Wintour snimljena je još u februaru na večeri s britanskim glumcem Billom Nighyjem, s kojim je se često može vidjeti kako u Londonu, tako i u New Yorku, a svoju bračnu situaciju još uvijek nije komentirala.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti