Smrt u porodici Jelene Đoković koja je zaustavila slavlje

Piše: Redakcija

Nakon ljetovanja u našoj zemlji i proslave Stefanovog šestog rođendan, Jeleninu porodicu zadesila je velika tuga. Kako navode regionalni mediji, Jelenin deda Milosav preminuo je u 82. godini života, a ova vijest šokirala je cijelu porodicu.

Smrt dede na trenutak promijenila je tok odmora u Beogradu u kom trenutno Jelena i Novak borave pred sam povratak u Španiju.

Niko nije ni slutio da će nakon ogromne radosti povodom rođendana nasljednika, Jelena i Novak sreću na trenutak zamijeniti tugom. Vijest o smrti dede duboko je potresla Jelenu i sve članove porodice Ristić-Đoković. Jelena se u ovim teškim trenucima nije oglašavala na društvenim mrežama, a svu potrebnu utjehu i podršku dobila je od svojih najmilijih.

Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa sahranjen je danas na seoskom groblju u Veliševcu pored Ljiga. Na vječni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena Đoković, supruga najboljeg srbijanskog tenisera.

Milosavljevo ime je dospjelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, kada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika uzeli 26.000 dinara a zatim ga izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin, prenijeli su tada srbijanski mediji.

Izvor: Story.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti