Neprolazna bol kćerke Mikija Jevremovića

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Jevremović otvorila je dušu i priznala da i danas, svakog dana plače za ocem, legendarnim pjevačem narodne muzike, Mikijem Jevremovićem. Ona je izgubila i majku, a u njihovu čast, uradila je tetovažu sa inicijalima imena roditelja pored koje su srca i muzički simboli.

– Tu je starinski mikorofon u ruci, slovo M i slovo S za majku. Njih je povezala ljubav prema muzici i na kraju krajeva, tu je blizu srca – opisivala je Jelena tetovažu koja se nalazi na lijevoj ruci, kako kaže blizu srca.

– Kada bih rekla da svakoga dana plačem za ocem, ne bi mi vjerovali. Budim se i liježem sa mislima na njega, jako mi nedostaje, naročito kada su neke važne životne odluke u pitanju. Fali mi da uzmemo gitaru, da pjevamo do osam ujutro… Fali mi da zaglavimo u nekoj kafani, da jedemo krilca rukama, da se umastimo… I da napišemo neku novu pjesmu zajedno – rekla je sjetno Jelena za Kurir.tv.

Podsetimo, Miki Jevremović preminuo je 2017. godine u 76. godini, od posledica moždanog udara.

Izvor: objektiv.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti