Neda Ukraden tuži Hrvatsku!

Piše: Preuzeti tekst

Na Općinskom sudu u Makarskoj, Stalnoj sudskoj tužbi u Imotskom, od januara prošle godine započeo je zanimljiv spor u kojem se kao tužiteljica pojavila najpoznatija regionalna pjevačica starije generacije, 70-godišnja Neda Ukraden. Ona je živjela do svoje druge godine uz baku i djeda a zatim odlazi sa roditeljima u Višegrad, gdje je stanovala do polaska u osnovnu školu.

Sve do rata Neda je živjela u Sarajevu a nastupala je širom Jugoslavije. Od početka rata preselila se u Beograd. No, čim je rat završio Neda se brzo vratila svojoj regionalnoj publici pa tako i onoj Hrvatskoj. U januaru prošle godine odlučila je riješiti i stanje u zemljišnim knjigama kako bi upisala svoju imotsku djedovinu. Da bi to bilo moguće, posegnula je za pravnom radnjom na Općinskom sudu u Makarskoj, Stalnoj službi u Imotskom.

Kako piše Imperijal.net, balkanska Tina Turner tužila je Republiku Hrvatsku,  Grad Imotski, te još 26 članova porodica Ukraden, Kadijević, Miloš i Putica. Ostaje da se vidi hoće li Neda Ukraden nakon ovog pravnog manevra, uspjeti uknjižiti djedovinu u Glavini Donjoj pokraj Imotskog.


Privrženost pokojnim roditeljima, Ukraden inače, često podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, pa je takvo jedno objavila prošle godine i u čast sjećanja na majku.

Izvor: Imperijal.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti