Maja Munda vratila se na male ekrane u novom izdanju

Piše: L. B.

Poznato TV lice Maja Munda nakon duže pauze vratila se na male ekrane, u emisiju koju je vodila godinama, ali ovaj put u drugom izdanju.

– Nova sezona u skladu sa epidemiološkim mjerama, u drugačijem izdanju, ONLINE !
Svi koji se prijave pripremaju veceru u svom domu dok ih snima neko od njihovih ukućana, veceru pakuju i predaju @donesigram koji istu donose na adrese kandidata koji degustiraju. Niko nikoga ne vidi i ne upoznaje.
Ocjenjuju se sa ocjenama od 1 do 10. Svaki kandidat ima na raspolaganju 100,00KM da potrosi u supermarketu za pripremu vecere.
Nagrade su :
1. 300KM
2. 100KM
3. 100KM
4. 100KM
PLUS NAGRADE SPONZORA! Mene cete gledati na pocetku i kraju emisije, ovoga puta sam u producentskom timu. Radujem se vasim snimcima, a druzenja cemo ostaviti za neka bolja vremena – napisala je Maja spod fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

S T O L ZA 4 USKORO NA OBN TV🍇🍈🍉🍊🍋🥝🥒🌶🥦🍄🌰🍞🥕🌽 Nova sezona u skladu sa epidemiološkim mjerama, u drugačijem izdanju, ONLINE ! Svi koji se prijave pripremaju veceru u svom domu dok ih snima neko od njihovih ukućana, veceru pakuju i predaju @donesigram koji istu donose na adrese kandidata koji degustiraju. Niko nikoga ne vidi i ne upoznaje. Ocjenjuju se sa ocjenama od 1 do 10. Svaki kandidat ima na raspolaganju 100,00KM da potrosi u supermarketu za pripremu vecere. Nagrade su : 1. 300KM 2. 100KM 3. 100KM 4. 100KM PLUS NAGRADE SPONZORA! Mene cete gledati na pocetku i kraju emisije, ovoga puta sam u producentskom timu. Radujem se vasim snimcima, a druzenja cemo ostaviti za neka bolja vremena😉

A post shared by 𝓜𝓪𝓳𝓪 𝓜𝓾𝓷𝓭𝓪 (@maja_munda_official) on

Maja Munda prije godinu i po rodila je svoje prvo dijete, Maka, koji je bio razlog njenog povlačenja s maloh ekrana, a sada se vratila u punom sjaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti