Sanja Marinković nakon porodične tragedije: Gubitak oca bio je veliki šok

Piše: Preuzeti tekst

Krajem oktobra, popularna srbijanska voditeljica Sanja Marinković suočila se s teškom porodičnim gubitkom, koji je teško podnijela. Naime njen otac preminuo je poslije kratke i teške bolesti. Voditeljica je teško podnijela gubitak najveće životne podrške, o čemu je sada prvi put govorila za medije.

– Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac poslije samo osam nedjelja teške borbe sa strašnom bolešću, to je bio veliki šok. On se razbolio krajem augusta i nažalost više nije dio mog života, poslije dva mjeseca. Ovo je prvi intervju koji ja dajem – rekla je Sanja za “Premijeru” i dodala da ni u ovim najtežim trenucima nije posegla za lekovima za smirenje.

 

View this post on Instagram

 

Ne znam da li je korona promenila moj karakter ili sam ja promenila svoja uverenja ali sam shvatila da mi je za srecu potrebno samo nesto čime volim da se bavim ( nije potrebno da mi hrani apetite i senzore za posedovanje vec samo dusu) , neko koga volim i zbog koga uzivam u osecaju ljubavi koja mi je uzvracena i sitnice kojima cu da se radujem 😇 Dakle samo tri stvari ?! Inace sve sam sigurnija da cu umesto one teze da “Sreca prati hrabre” ipak izabrati onu “Hrabri biraju svoju srecu” 🐠 ali na zalost nikako da savladam onu modernu lekciju da treba smanjiti svoja ocekivanja, jer se ja na zalost nikada nisam zadovoljavala “mrvicama” ( pre svega u ljubavi i poslu ) a i sada mi to tesko polazi za rukom🙈 Sticajem ne tako lepih okolnosti sam ove jeseni naucila i mozda najvazniju lekciju o prolaznosti vremena koja glasi – da nikada nista ne treba cuvati za kasnije jer kasnije moze biti prekasno ❤️ Zato vise ne govorim da nemam vremena ( inace sam to uvek koristila kao izgovor kada nesto ne zelim) vec se uvek potrudim da ga napravim 💫 #mojamerasrece #zenekojesuvisevole #magazinin #adriamaster #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #perunika #zensketajne #zdravijasrbija #enjoy #trytobehappy #lovemyjob #love #beauty

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

– Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspjela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lijek za smirenje, vjerovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vrijeme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gdje ima dosta parkova i budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragocjeno – bile je iskrena voditeljka.

Njeni roditelji u braku su proveli 50 godina, a njena majka je teško podnijela gubitak supruga.

– Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola vijeka. Nažalost, moja mama je ostala sama poslije pola vijeka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine ljepšim. Kada tako neka osoba ode poslije pola vijeka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan – zaključila je Sanja.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti