Hvatala ga je po ulici i padala po podu

Piše: L. B.

Kubansku pjevačicu Camilu Cabello paparazzi su uhvatili u nezgodnoj situaciji s kućnim ljubimcima, a urnebesne fotografije u trenu su obišle svijet. Naime, pjevačica je nedavno viđena u ležernoj šetnji sa svojim psima i dečkom, pjevačem Shawnom Mendesom, no u jednom trenutku stvari su izmaknule kontroli. Jedan od pasa pokušao je pobjeći, a Camila je to nastojala spriječiti svim snagama. Rezultat? Urnebesne face, poze, i pad na travnjak. Osim toga, o muzičkom paru piše se i zbog činjenice kako nikada nisu izgledali zapuštenije.

 

View this post on Instagram

 

Our puppies🐶🌼

A post shared by 𝓕𝓪𝓷𝓭𝓸𝓶🦋❤ (@for.mendesarmy) on

Duže i raščupane kose te s vrlo upitnim ukusom za modu, mnogi su se pitali nisu li se previše opustili za vrijeme karantine koju su proveli zajedno. Iako je Camila poznata po svađi s dobrim ukusom, narandžasti kombinezon s neobičnim izrezima još je jednom ostavio upitnike iznad brojnih glava. I definitivno nije bio najbolji izbor za šetnju neposlušnog psića.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti